IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:32
KRAKÓW - Który fotograf to dobry fotograf, a któremu kamerzyście mogę zaufać?
cena ceną a jakość jakością proszę jeśli macie jakieś doświadczenia podajcie
namiary gdzie tak gdzie średnio a gdzie dobrze i solidnie pozdrawiam
serdecznie
Obserwuj wątek
    • cymbeline Re: KRAKÓW 09.12.04, 10:11
      Witaj,
      ja miałam ślub 14 sierpnia 2004 i polecam gorąco fotografa na ul.Krakowskiej
      pana Wacława Labę,robi zdjęcia w plenerze,zazwyczaj w ogrodzie botanicznym (ma
      też oczywiście atelier)ale polecam z całą odpowiedzialnością plener z tym
      własnie fotografem.Jeśli chodzi o cenę to podpisując umowę na zdjecia w
      plenerze trzeba zdeklarować się,że kupi się 10 zdjeć po 40 zł czyli minimum
      400zł trzeba wydać.Ale uwierz mi,że jak zobaczyłam wszystkie zdjecia(robi całą
      klisze a Ty wybierasz 10 fotek minimum) to zamówiłam je wszystkiewink))
      Podaje Ci numery telefonu: 292-05-73,lub komórka 0602-326-870.
      A co do kamerzysty polecam pana Artura Głupczyka,wynajęłam go w ostatniej
      chwili zupełnie nie wiedząc co z tego będzie ale okazało sie,że tarfiłam w
      dziesiatkę.Jeśli chodzi o cenę to ja za 3 godz. filmu zapłacilam ok.1300zł.W
      tej firmie jest tak,że mają rózne wersje nagrań za różną cenę,moja wersja była
      taka "wypośrodkowana",są tańsze i drooższe. Firma znajduje się na
      os.Oświecenia. Podaje Ci numer:641-07-01, lub komórki: 0601-941-113, 0605-092-
      665.

Mam też namiary na moich DJ-ów (jeśli byłabyś zainteresowana),którzy u mnie
      ogranizowali wesele,było super, zrobili karaoke i o dziwo wszyscy goscie "bili"
      się o mikrofon.
      Mam też namiary na bardzo tanią cukiernię i bardzo dobrą (do tej pory zamawiam
      tam ciasta na różne okazje). Ja zapłacilam za torta i ciasta (bez ciast na
      wynos) na 80 osób 400 zł za wszystko!!! A tort był przepyszny i ciasta również.

Pozdrawiam serdecznie.Napisz kiedy masz TEN DZIEŃ???
      • Gość: agnieszka Re: KRAKÓW IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 10:36
        Cześć cymberline!
        Czy mogłabys coś więcej napisać na temat DJ? Czy był on również wodzirejem i
        prowadził imprezę? Ile kosztuje?
        Jestem również zainteresoawna fotografem. Czy robił on zdjęcia w czasie ślubu i
        wesela czy tylko te w plenerze? Jaki był koszt całości?
        Mam nadzieję, że nie zarzuciłam ciebie za dużą ilością pytańsmile
        Pozdrawiam!
        • cymbeline Re: KRAKÓW 09.12.04, 11:29
          Witaj Agnieszko,
          ja miałam dwóch DJ-ów,którzy dobrze się uzupełniali,jeden głównie był od
          sprzętu a drugi prowadził impreze,chlopaki naprawdę fajne,byłam pod wrażeniem,
          a karaoke poprowadzili super!!! Ja za DJ-ów wraz z kareoke zapłaciłam 1100 zł
          za całą noc,czyli u mnie to było od 17,00 do około 4,00 rano. Chłopaków
          znalazłam na ul.Warszawskiej,to jest firma która ma około 30-stu DJ-ów, mówisz
          jakli lokal,co Cie interesuje,na ile osób i oni doradzają. My robiliśmyuy na
          ok.80 osób w Zamku w Przegorzałach i panowie stwierdzili,że widzą u nas na
          weselu raczej dwóch DJ-ów,i tak tez zrobiliśmy. Podaję Ci numer telefonu do
          nich: 631-25-91, 631-25-92. To jest taka agencja artystyczna,oni organizują
          większość imprez w Krakowie,wiec mają doswiadczenie,co zresztą było widać.
          Sprzęt też mają zawodowy,u nas przy karaoke były dwie plazmy z wyświetlanym
          teksetem śpiewanych piosenek i dzięki temu właściwie wszyscy śpiewali.
          Co do fotografa,to ja niestety miałam tylko sesję w plenerze.Dlaczego niestety?
          ano dlatego,że wczesniej kolega polecił mi swojego kolegę na robienie zdjeć na
          ślubie i na weselu i ja już pół roku wcześniej zdecydowałam się na niego i
          głupio było mi odmówić,zresztą wtedy wydawało mi sie,że nie da się spieprzyć
          zdjec....ale okaało się,że da siesad(. I wyobraź sobie,że jakieś 2 tygodnie
          przed slubem dowiedziałam sie o Wacku Labie i w ostatniej chwili zdecydowałam
          sie na zdjecia w plenerze (mój mąż nie chciał wtedy,bo ztwierdził,że mamy
          jednego fotografa i po co nam drugi,dlatego nie wzięliśmy go na ślub,czego
          obydwoje do dzisiaj gorzko żałujemy).Gdybym mogła cofnąć czas,to zdecydowałabym
          się na Wacka bez wachania i tylko na niego! Zresztą te zdjecia,które robił nam
          ten drugi fotograf,zanieśliśmy po ślubie do Wacka i on je obrabiał,żebym mogła
          w ogóle na nie patrzeć.... Chciałam zaoszczędzić i no zaoszczedziłamsad((
          Polecam Ci Wacka z całego serca,w dodatku to anprawdę bardzo miły facet,od
          tamtej pory czesto wpadamy do niego z innymi zdjęciami,lub tak po prostu jak
          jeteśmy w okolicy.I już wiem,że na kolejne imprezy typu chrzciny na pewno Wacek
          będzie nam robił zdjecia.Jeśli chciałabyś zobaczyć fotki zawsze mozesz do niego
          podejść (w soboty i w niedziekle też ma otwarte) i zobaczyć. Jeśli chciałabyś
          mogę Ci pzresłać 3 fotki moje robione przez Wacka jeśli chcesz. Mam do
          sprzedania suknię i dlatego je zeskanowałam.
          Pozdrawiam gorąco.

P.S. Z Wackiem w kwestii ceny też zawsze mozna się dogadzaćsmile)
          • Gość: agnieszka Re: KRAKÓW IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 12:28
            Bardzo ci dziękuję za wyczerpujące informacje.
            Ja cały czas waham się czy zamówić orkiestrę czy DJ... Ja osobiście wolałabym
            DJ, ale nie wiem czy to wypali.
            Jeżeli chodzi o fotografa, to bardzo proszę cie o przesłanie jego fotek na mój
            adressmile Będę bardzo wdzięcznasmile Mój adres agnieszka21m@gazeta.pl
            Proszę jeszcze o jedną radę, na ile wcześniej należy zarezerwować salę, DJ,
            fotografa?
            • Gość: sparkling Re: KRAKÓW IP: *.bphpbk.pl 09.12.04, 15:52
              Firma o której pisze cymbeline to concept music art. Tylko ze niestety ceny
              aktualnie są sporo wyższe. Zaszliśmy do nich pod koniec sierpnia i
              usłyszeliśmy: 1 DJ 800 zl, drugi nie wiem ile by kosztował bo nie chcieliśmy a
              karaoke dodatkowe 500 zl. Stwierdziliśmy że drogo i zrezygnowaliśmy. Ale goście
              rzeczywiście sprawiają profesjonalne wrażenie.
              • cymbeline Re: KRAKÓW 09.12.04, 16:54
                To mnie zmartwiłaś,nie wiem jak to możliwe,bo ja slub miałam w połowie sierpnia
                tego roku i za 2 DJ-ów oraz karaoke zapłacilam 1100zł. Moze trzeba się troszke
                potargować? smile))
            • cymbeline Re: KRAKÓW 09.12.04, 15:54
              Wyślę Ci fotki jutro,bo dzisiaj jestem w miejscu,w którym nie mam tej
              możliwości. Mam tylko 3 fotki wiec dużo nie zobaczyszsmile))
              A co do rezerwacji sali,to na pewno zależy od miejsca,nie wiem gdzie chcesz
              zrobić wesele oraz w jakim miesiącu.W Zamku w Przegorzałach rezerwowałam rok
              wcześniej,tam zawsze mają tłumy chętnych,w dodatku sierpień jeste też miesiacem
              popolarnym jak na wesela.
              Co do fotografa,to ja załatwiłam go praktycznie 2 tygodnie przed ślubem,ale
              mialam zupełnego fuksa,normalnie trzeba też umawiać się kilka miesiecy
              wcześniej dla świętego spokoju.
              A w kwestii DJ przynajmniej tych na moim weselu,to jest to duza firma i
              wystarczy jakieś 3-4 miesiace wcześniej się zdecydować. Nie wiem jak jest z
              orkiestrami,bo my z meżem nie braliśmy w ogóle ich pod uwagę.My mieliśmy wesele
              na którym praktycznie było młode towarzystwo wiec i DJ-owie byli jak
              najbardziej na miejscu. Mam porównanie,bo na innych weselach,na których byłam
              zawsze grała orkiestra i mnie sie osobiście nie podobało,szczególnie te przerwy
              w stylu: a teraz idziemy na jednego....smile))
              Pozdrawiam
            • cymbeline Re: KRAKÓW 10.12.04, 10:55
              Witaj Agnieszko,
              właśnie wysłałam Ci maila z fotkamismile)
              Pozdrawiam
              • Gość: Gabi Re: KRAKÓW IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.12.04, 21:28
                Hej, moglabycs mi tez wyslac fotki pana Wacka? Slub w kwietniu, a fotografa
                ciagle nie mamy... Z gory dziekuje !!!
                riella@poczta.fm
                • Gość: candi Re: KRAKÓW IP: *.streamcn.pl 15.12.04, 11:37
                  Wysłałam Ci fotkismile))
                  Pozdrawiam serdecznie.
                  • Gość: karolian Re: KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:22
                    ja polecam mojego fotografa-taz fotografa jtory mi będzie ew sierpniu robił
                    reportaż to pan Jacek Taran
                    jego stronka to
                    www.fotonova.com.pl wejdz sobie i poogladaj zdjęcia
                    mnie od razu rzuciłu na kolanasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka