Gość: Stonoga IP: *.chello.pl 10.12.04, 10:03 Poszukuje jakiegoś fajnego miejsca na wesele w Trójieście i okolicach. Hotele odpadają ( jakieś takie bezosobowe...) Może ktoś zna jakiś fajny dworek? Pzdr Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niuniab Re: Ślub w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 10:38 Polecam restaurację "Hipodrom" w Sopocie Odpowiedz Link Zgłoś
hilde polecam.... 10.12.04, 15:58 mieslismy wesele w staninie koni w otominie :] warto pojechac i zobaczyc co oferuja!!! mi sie bardzo podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonik Otomin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:22 Ja nie polecam raczej Otomina,ladne miejsce, ale ludzie jacyś tacy dziwni,bylam tam kiedy szukalam miejsca na swoje wesele, zero zainteresowania,pan mial wyjsc zaraz i opowiedziec o warunkach, nie wyszedl tylko przyslal jakiegos kolesia,ktory nic prawie nie wiedzial, szybko się stamtąd zmyliśmy. Zależy na ile osób chcesz robić wesele,tam też jest malo miejsca,nam na 50 osób proponowali robic w dwoch oddzielnych budyneczkach.... Ja mialam wesele w Hotelu Nadmorskim i bylo bardzo fajnie Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stonoga Re: Otomin... IP: *.chello.pl 11.12.04, 00:41 Chyba stanie na "Panu Tadeuszu " ale dziekuję Wam za radę. Pzdr Stonoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Otomin... IP: *.chello.pl 02.01.05, 15:00 Jeśli jesteś w stanie podołać finansowo to polecam Rodizio el Toro na Kamiennej Górze - rewelka. Hipodorm odradzam i niestety Pana Tadeusza też - byłam tam na weselach i nie podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka MESTWIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:43 Ja miałam swoje wesele w Mestwinie - serdecznie polecam, niedrogo i w cenrtum miasta. Ale uda się wtedy, jeśli przyjęcie będzie stosunkowo niewielkie.. U nas było około 50 osób i wszyscy się zmieścili, choć nie było luzów. Atmosfera super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: MESTWIN!!! IP: *.chello.pl 04.01.05, 23:17 Przypomniało mi się, że fajnie było też w hotelu Antracyt w Gdyni. Tylko że jakis idiota pozowlił obłożyć ten zabytkowy hotel sidingiem i teraz wygląda jak buda. Ale to jedyna wada. Jedzenie i obsługa świetne, parkiet a nie kafle, okolica piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczesliwa Zona M. Dwór w Bychowie!!! IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.05, 21:08 Goraco polecam to miejsce... www.bychowo-hotel.com.pl/index.php Wspanialy wybor. Wesele wrzesien 2004. Cudowne i niezapomniane Swietna obsluga, doradztwo, pomoc, a na koniec zaplacilismy mniej niz sie spodziewalismy... Piekne barwne miejsce, w ktorym mozna sie zakochac. Intymne, sami goscie weselni, piekne pokoje i apartament dla nowozencow, pyszne jedzenie, piekne dekoracje... Brak mi slow! Pozostaly piekne wspomnienia i sentymenty. I chec krzyczenia calemu swiatu, ze warto zorganizowac swoje wesele wlasnie tam. Szczesliwa Zona M. Odpowiedz Link Zgłoś