Dodaj do ulubionych

Kamer i fotograf

27.09.14, 16:06
Hej, mam wesele w przyszłym, ale z tego co widzę już z dużym wyprzedzeniem trzeba szukać kamerzysty, fotografa itd. Czy waszym zdaniem warto wziąć dwie opcje tzn kamera i zdjęcia, czy tylko fotograf?
Dzięki
Obserwuj wątek
    • darekslusarski Re: Kamer i fotograf 26.10.14, 13:48
      warto wziąć kamerzystę i fotografa, najlepiej pracujących wspólnie by nie było pretensji, że sobie wzajemnie przeszkadzają walcząc o lepsze kadry.
      • mkonowol13 Re: Kamer i fotograf 01.11.14, 21:10
        Często usługi w komplecie są taniej...
        • raszmonka Re: Kamer i fotograf 02.11.14, 00:14
          Też zauważyłam, że w komplecie jest taniej, ale i tak firmy które podobały mi się pod względem kręcenia filmów miały słabe sesje i na odwrót, albo koszt był przerażający, bo na przykład fajny klip z teledyskiem itd min 3000zl + fotograf ponad 2000zl bez sesji plenerowej.
          Finalnie zdecydowaliśmy sie na samego fotografasmile
          • arturjezak Re: Kamer i fotograf 04.12.14, 18:05
            W wolnej chwili zapraszam na www.arturjezak.pl, wolne terminy na 2015!
            • janett-as Re: Kamer i fotograf 05.12.14, 00:47
              Witam. Z punktu widzenia fotografa mogę ocenić, że zdecydowanie korzystniejsze jest jeżeli fotograf i kamerzysta są z jednej firmy lub ze sobą współpracują. Jestem fotografem i wiem jak istotna jest współpraca ekipy podczas ceremonii oraz na przyjęciu, bo to my dbamy o uwiecznienie tych najpiękniejszych chwil. Cena również jest automatycznie obniżona .... Zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą asfototrendy.pl/portfolio/
    • 1959teresa Re: Kamer i fotograf 16.03.15, 17:15
      Nam świetne zdjęcia ślubne zrobił fotograf Rafał Bil, polecamy
      www.facebook.com/rafalbil.eu
      fotografnawaszslub.pl/
      www.rafalbil.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka