raszmonka 27.09.14, 16:06 Hej, mam wesele w przyszłym, ale z tego co widzę już z dużym wyprzedzeniem trzeba szukać kamerzysty, fotografa itd. Czy waszym zdaniem warto wziąć dwie opcje tzn kamera i zdjęcia, czy tylko fotograf? Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darekslusarski Re: Kamer i fotograf 26.10.14, 13:48 warto wziąć kamerzystę i fotografa, najlepiej pracujących wspólnie by nie było pretensji, że sobie wzajemnie przeszkadzają walcząc o lepsze kadry. Odpowiedz Link
mkonowol13 Re: Kamer i fotograf 01.11.14, 21:10 Często usługi w komplecie są taniej... Odpowiedz Link
raszmonka Re: Kamer i fotograf 02.11.14, 00:14 Też zauważyłam, że w komplecie jest taniej, ale i tak firmy które podobały mi się pod względem kręcenia filmów miały słabe sesje i na odwrót, albo koszt był przerażający, bo na przykład fajny klip z teledyskiem itd min 3000zl + fotograf ponad 2000zl bez sesji plenerowej. Finalnie zdecydowaliśmy sie na samego fotografa Odpowiedz Link
arturjezak Re: Kamer i fotograf 04.12.14, 18:05 W wolnej chwili zapraszam na www.arturjezak.pl, wolne terminy na 2015! Odpowiedz Link
janett-as Re: Kamer i fotograf 05.12.14, 00:47 Witam. Z punktu widzenia fotografa mogę ocenić, że zdecydowanie korzystniejsze jest jeżeli fotograf i kamerzysta są z jednej firmy lub ze sobą współpracują. Jestem fotografem i wiem jak istotna jest współpraca ekipy podczas ceremonii oraz na przyjęciu, bo to my dbamy o uwiecznienie tych najpiękniejszych chwil. Cena również jest automatycznie obniżona .... Zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą asfototrendy.pl/portfolio/ Odpowiedz Link
1959teresa Re: Kamer i fotograf 16.03.15, 17:15 Nam świetne zdjęcia ślubne zrobił fotograf Rafał Bil, polecamy www.facebook.com/rafalbil.eu fotografnawaszslub.pl/ www.rafalbil.eu Odpowiedz Link