Gość: Dorota IP: *.bnet.pl 20.12.04, 10:46 Mam krótkie włosy. Chciałabym założyć welon. Nigdzie nie potrafię znaleźć propozycji fryzur dla krótkich włosów. Jak wpiąć welon w moim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: Fryzura IP: *.pagi.pl 20.12.04, 10:49 przyłaczam się do prośby Doroty, może moglibycie polecić dobrego fryzjera w Warszawie? pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fryzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:11 ja również sie przyłączam - tez mam krotkie wlosy, a byc moze do slubu będą jeszcze krótsze (takie lubie) - gdzie znajdę w W-wie dobrego fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Fryzura IP: *.ii / *.is.net.pl 20.12.04, 14:48 Hmmm... Trudna sprawa. Nie wiem kiedy macie ślub ale jak dacie radę to spróbujcie zapościć. Super fryzjerka potrafi zdziałać cuda, ale gdzie taką znaleźć? Ja widziałam czasem na zdjęciach panny młode z krótkimi włosami i w welonie, ale nie podobało mi się. Chyba lepiej już bez, z jakimś małym stroikiem. Ale to tylko moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Fryzura IP: *.bnet.pl 21.12.04, 12:15 Może ktoś podać adresy stron PM z krótkimi włosoami i z welonem? Odpowiedz Link Zgłoś