Gość: nika IP: 62.233.191.* 30.12.04, 13:28 szukam dobrego i taniego fotogrfa w warszawie koniecznie z cyfrówką. POmocy bo mało czasu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.s. Re: fot warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 12:21 zostaw do siebie jakiegoś maila, albo napisz do mnie, to prześlę ci namiary itd. Gość jest naprawdę dobry i nie weźmie dużo. To miałbyby być tylko ślub w kościele, czy również plener, lub sesja studyjna? Nie podaję namiarów na tego gościa bo byłaby to reklama i za moment post zostałby skasowany. Napisz, jeśli nadal potrzebujesz dobrego i taniego fotografa: stoqu@op.pl pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia ;0) Re: fot warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.05, 17:10 To ja też poproszę Namiar na mnie to: kashaw5179@interia.pl Dzięki i pozdrawiam Kasia ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: fot warszawa IP: *.sgib.com 05.01.05, 09:46 Niestety za jakosc sie placi.... albo fotograf jest dobry, albo tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: fot warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:18 mam bardzo dobrego fotografa z Warszawy z całego serca polecam i jest niedrogiiii tel.502318029 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: fot warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:28 polecam bardzo dobrego i myślę że nie drogiego fotografa, sam z niego kozystałem!!! w zeszłym miesiącu Kontakt: pracownia.fota@poczta.onet.pl P.S Żona tesz była bardzo zadowolona Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
mazag Re: fotografia warszawa 05.01.05, 23:08 Mam taką radę. Jeśli decydujeszsię wziąć fotografa z cyfrówką to dobrze zbadaj jakim aparatem się on posluguje. Może za kilka lat technologie wykorzystywane w aparatach cyfrowych będą doskonale ale puki co to jest cienko... Ja osobiście robię zdjęcia cyfrowo ale przy wykorzystaniu najnowszej cyfrowej lustrzenki Canona (czyli i wilk syty i owca cala). Zapraszam do kontaktu: Marlena Zagajewska (nie podaje namiarów bo to podobno reklama ale jest mnie latwo znaleźć na googlu po wpisaniu:Marlena Zagajewska fotografia ślubna. Odpowiedz Link Zgłoś