Gość: kóniu IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 14:38 ogladacie agenta bo dla mnie to najlepszy program wiadomo że 2 edycja nuie dorówna 1 ale ciesze sie że na naszych antenach znowu gości agent jeśli ogladacie to kto waszym zdaniem jest agentem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: AGENT 08.01.02, 14:48 Oglądałem pierwszy odcinek, ale tylko na jedno oko ;) Muszę przyznać, że wszyscy uczestnicy maja niezłą zabawę - bunggie, itd.. Ciekawe czym tym razem zaskoczą nas autorzy programu. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: AGENT 08.01.02, 16:48 Nie oglądałem dwóch pierwszych odcików. Odgrzewane dania nie smakują najlepiej. Może w najbliższą niedzielę zobaczę nowych uczestników "Agenta". Wtedy napiszę więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wook do shadoka IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 19:05 Dzięki za zaproszenie na Jasielslkie forum, u Was przynajmniej jest ruch. Pozdrowienia od Przemyśla Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: AGENT 08.01.02, 19:25 Będziemy ciągnąć ten wątek jak o BB ? Jeżeli tak to będę oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: AGENT 08.01.02, 22:08 Pociągnijmy. Może wywiąże się ciekawa dyskusja. W niedzielę siadam przed telewizorem i oglądam. A zaraz po emisji napiszę kilka słów. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: AGENT 14.01.02, 13:33 Ogladałem wczorajszy odcinek. Fajnie się ogląda, ale nie ma się co podniecać i wyszukiwać Agenta bo program jest pokazany w taki sposób, że nie ma możliwości jednoznacznie stwierdzić: KTO ? Nawet jeśli podczas kręcenia programu Agent się zdradził, to TVN i tak tego nie pokaże. Założę się, że uczestnicy już po 3-4 dniach wiedzieli kto jest Agentem :-)) Może za kilka tygodni - tak bliżej końca programu - zrobimy małą sondę ?? Zobaczymy kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morswin Re: AGENT IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 10:26 Pierwszy Agent był lepszy. Przynajmniej z tego co widziałem. Przejście po linie nie wydaje mi się tak ekscytujące jak bungee. Pożyjemy zobaczymy. Co do tego kto jest Agentem... cóż podejrzewałem tą babkę z głupią grzywką ale odpadła. Dobrze jej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: AGENT 19.01.02, 09:08 No i oglądałam w niedzielę /pierwszy raz/.Jedyne co mam do powiedzenia to to, że bardzo nie podoba mi się prowadzący. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: AGENT 27.01.02, 21:05 No jak się wywiązujecie z zoobowiązań ? Mieliśmy wszyscy męczyć się na Agencie. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: AGENT 27.01.02, 21:08 Przyznaję się bez bicia, że jeszcze nie widziałem ani jednego odcinka. Forum jest ciekasze od "Agenta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: AGENT IP: *.gazeta.pl 28.01.02, 16:18 zależy z której strony patrzeć wczoraj odpadł wojtek szkoda bo fajny gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: AGENT IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:35 Kóniu! Zlapalam bratnia dusze na Jasle! Ty tez lubisz Agenta? Zajrzyj na Słupsk na Watek o Agencie. My ogladamy w kilka osob. P.S. Wojtka lubilam najbardziej Szkoda.... Kogo teraz typujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: AGENT IP: *.gazeta.pl 01.02.02, 13:02 do wypadnięcia ciężko powiedzieć może.. beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: AGENT IP: 217.98.81.* 14.03.02, 13:51 no i zakończył się nasz agent agentem był mirek tak jak ktoś wcześniej odkrył dobrze grał swoją rolę . Wygral bartek lekarz myśkle że azasłużył na zwycięstwo a hanka do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: AGENT 14.03.02, 13:56 Kóniu, znowu muszę być nieskromny bo tym "kimś" jestem ja :))) Już po trzecim odcinku mówiłem, że agentem jest Mirek z Limanowej. Potwierdzenie znajduje się w tym wątku, kilka postów wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: AGENT IP: 217.98.81.* 14.03.02, 13:58 skąd wiedziałś tak szybko ja skapłem się dopiero jakieś 3 odcinki przed finałem Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: AGENT 14.03.02, 14:13 Nie wiem skąd. Intuicja ? Przyjąłem zasadę, że agentem będzie facet bo w pierwszej edycji była nim kobieta. Mirek wszędzie był zawsze pierwszy. Pierwszy odnajdywał rekwizyty przeznaczone dla uczestników, prowadził samochód, rozmawiał przez krótkofalówki, a mimo to nigdy nic dobrze nie zrobił ! Na 100 % byłem pewien po odcinku, w którym wszyscy uczestnicy zabawy mieli okazję zadać jedno pytanie agentowi. Ktoś go zapytał czy jest z północy czy z południa, a agent odpowiedział: "poznasz mnie po akcencie". Ponieważ wiedziałem, że Mirek jest z Limanowej, nie miałem już wątpliwości. Tak to mniej więcej wyglądało....... Odpowiedz Link Zgłoś