Dodaj do ulubionych

samochód na ślub

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:59
Witam.
Pytanie jekie mam jest raczej do facetów, ale może i kobitki będą znały
odpowiedź na nie smile. Poszukuje autka na ślub, który będzie w Wejherowie, tak
więc samochodzik z okolic Trójmiasta. Może ktoś coś poleci dobrego i
niedrogosmile. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • senioorita Re: samochód na ślub 02.01.05, 13:15
      Moze znajdziesz cos na stronach slubnych.
      Na niektorych jest podzial na wojewodztwa,wiec bedziesz miala oferty tylko ze
      swojej okolicy...
      Jest troche takich stron wiec cos moze znajdziesz dla siebie...
      • Gość: j Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:03
        My mieliśmy taksówkę (oczywiście w dniu ślubu samochód nie miał żadnych oznaczeń)wypatrzoną na postoju, w porównaniu z innymi cenami zapłaciliśmy naprawdę mało - 300zł, a było to w Katowicach w ubiegłym roku,w październku.
    • hilde Re: samochód na ślub 03.01.05, 20:24
      my oferujemy taki samochodzik :]
      jestesmy studentami wiec jest tanio a autko jest mojego taty ale daje na
      dorobic big_grin
      wiec jest to bialy perlowy jaguar xj6
      moge przeslac zdjecia
      co do ceny to chcielibysmy ok 150/h ale mozna sie potargowac tongue_out
      pozdrawiam i prosze o odpowiedz na hilde@gazeta.pl
      • Gość: makrotek Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 22:27
        Hmm.Więc jak na studentów to sporo bierzecie. 150 zlotych od godziny. Nawet jak
        odliczymy paliwo, czas pracy kierowcy, to i tak dużo za dużo. Tyle biora
        wypożyczalniesmile.Miałem okazje jeździć Jaguarem i musze stwierdzić, iż na tylnej
        kanapie nie jest za dużo miejsca-myśle o Młodej z suknią na kole. Tak więc
        uczucia mam mieszane raczej.
        Pozdrwawiam
      • makrotek Re: samochód na ślub 05.01.05, 22:00
        Do hilde-napisałem Ci mailasmile
    • amalita Re: samochód na ślub 04.01.05, 10:26
      Ja mialam bardzo obszerna sukienke na kole i szukalismy samochodu glownie pod
      takim katem, abym wygodnie wsiadla i wysiadla i nie pogniotla sie zanadtosmile).
      No i wzielismy samochod ze zwyklej wypozyczalni aut. To byl starszy typ
      mercedesa S klasy, w srebrnym kolorze. Szofer byl elegancko ubrany, samochod
      sami wystroilismy. Za 4 - 5 godzin uzytkowania zaplacilismy 500 PLN. Juz
      dokladnie nie pamietam, ale to bylo duzo taniej niz w jakiejs "slubnej"
      wypozyczalni. A tym samochodem ponoc jezdzil Sting jak byl na koncercie w
      Polscesmile) Tak przynajmniej mowil szofer.
    • hilde Re: samochód na ślub 04.01.05, 20:16
      tamta cena to byla tylko propozycja... dobrze wiemy ze az tyle nie
      dostaniemy tongue_out
      co do miejsca na tylnym siedzeniu to jest go sporo bo sama nim jechalam do
      slubu i nie bylo mi ciasno :] <bylam w ciazy a jakos udalo mi sie tam wejsc i
      wyjsc bez problemu tongue_out>

pozdrawiam
      Marta
      • Gość: dalloway - Re: samochód na ślub IP: *.chello.pl 04.01.05, 22:26
        na trojmiasto.pl znajdziesz numer telefonu do facetów którzy maja stare
        mecedesy, tzw. kubusie, czarny i kremowe - są śliczne, super odrestaurowane,
        nie wiem ile biorą ci faceci bo znam ich tylko z rajdów (mój mercedes jeszcze
        nie odremontowany, ale mama nadzieje, że na swój ślub nim pojadę), wydawali mi
        sie dosyć sensowni, nie mogę jednak ręczyć,że nie zdzierają. są z gdańska, a w
        wejherowie remontują te samochody więc gra. Jak jesteś zainteresowana to
        poszukam adres strony klubu który zrzesza fanów mercedesa tzw. pontona (pionowe
        światła, mało juz ich na drogach) - są ładne, retro i wybitnie dużo miejsca z
        tyłu, myślę, że właściciele zasadniczo nie trudnią sie wożeniem do ślubów, ale
        na pewno da się pogadać
        • Gość: makrotek Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:37
          Wielkie dzięki. Wygląda interesująco. Bylibyśmy wdzięczni za ten adres smile, a do
          tych facetów na pewno zadzwonie.
      • Gość: makrotek Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:40
        Samochód moglibyśmy obejrzećsmile. A co do ceny to pewnie możemy się potargowaćsmile.
        A czy wchodzi w grę jedna suma, za wzięcie auta na "cały dzień"-wiadomo że od
        jakiejś godziny do jakiejś. Pozdrawiam
        • Gość: dalloway Re: samochód na ślub IP: *.chello.pl 04.01.05, 23:00
          ale ja nie wiem, bo moj mercedes jest w stanie rozsypki na razie (rozlozony na
          czesci, lakieruje na nowo i praktycznie wymieniam podloge)
          a faceci o ktorych pisalam to tylko dalecy znajomi, ale mysle, ze jak ktos nie
          ma sztywnego cennika i nie jest to jego normalne zajecie z ktorego zyje to da
          sie wszytsko ustalic - tylko uwaga bo oni maja swira na punkcie tych swoich
          fur, jakby to byly zywe stworzenia
          • Gość: dalloway Re: samochód na ślub IP: *.chello.pl 04.01.05, 23:03
            www.w114-115.org.pl/new_version/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka