Gość: Makrotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:59 Witam. Pytanie jekie mam jest raczej do facetów, ale może i kobitki będą znały odpowiedź na nie . Poszukuje autka na ślub, który będzie w Wejherowie, tak więc samochodzik z okolic Trójmiasta. Może ktoś coś poleci dobrego i niedrogo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senioorita Re: samochód na ślub 02.01.05, 13:15 Moze znajdziesz cos na stronach slubnych. Na niektorych jest podzial na wojewodztwa,wiec bedziesz miala oferty tylko ze swojej okolicy... Jest troche takich stron wiec cos moze znajdziesz dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:03 My mieliśmy taksówkę (oczywiście w dniu ślubu samochód nie miał żadnych oznaczeń)wypatrzoną na postoju, w porównaniu z innymi cenami zapłaciliśmy naprawdę mało - 300zł, a było to w Katowicach w ubiegłym roku,w październku. Odpowiedz Link Zgłoś
hilde Re: samochód na ślub 03.01.05, 20:24 my oferujemy taki samochodzik :] jestesmy studentami wiec jest tanio a autko jest mojego taty ale daje na dorobic wiec jest to bialy perlowy jaguar xj6 moge przeslac zdjecia co do ceny to chcielibysmy ok 150/h ale mozna sie potargowac pozdrawiam i prosze o odpowiedz na hilde@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrotek Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 22:27 Hmm.Więc jak na studentów to sporo bierzecie. 150 zlotych od godziny. Nawet jak odliczymy paliwo, czas pracy kierowcy, to i tak dużo za dużo. Tyle biora wypożyczalnie.Miałem okazje jeździć Jaguarem i musze stwierdzić, iż na tylnej kanapie nie jest za dużo miejsca-myśle o Młodej z suknią na kole. Tak więc uczucia mam mieszane raczej. Pozdrwawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: samochód na ślub 04.01.05, 10:26 Ja mialam bardzo obszerna sukienke na kole i szukalismy samochodu glownie pod takim katem, abym wygodnie wsiadla i wysiadla i nie pogniotla sie zanadto). No i wzielismy samochod ze zwyklej wypozyczalni aut. To byl starszy typ mercedesa S klasy, w srebrnym kolorze. Szofer byl elegancko ubrany, samochod sami wystroilismy. Za 4 - 5 godzin uzytkowania zaplacilismy 500 PLN. Juz dokladnie nie pamietam, ale to bylo duzo taniej niz w jakiejs "slubnej" wypozyczalni. A tym samochodem ponoc jezdzil Sting jak byl na koncercie w Polsce) Tak przynajmniej mowil szofer. Odpowiedz Link Zgłoś
hilde Re: samochód na ślub 04.01.05, 20:16 tamta cena to byla tylko propozycja... dobrze wiemy ze az tyle nie dostaniemy co do miejsca na tylnym siedzeniu to jest go sporo bo sama nim jechalam do slubu i nie bylo mi ciasno :] <bylam w ciazy a jakos udalo mi sie tam wejsc i wyjsc bez problemu > pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway - Re: samochód na ślub IP: *.chello.pl 04.01.05, 22:26 na trojmiasto.pl znajdziesz numer telefonu do facetów którzy maja stare mecedesy, tzw. kubusie, czarny i kremowe - są śliczne, super odrestaurowane, nie wiem ile biorą ci faceci bo znam ich tylko z rajdów (mój mercedes jeszcze nie odremontowany, ale mama nadzieje, że na swój ślub nim pojadę), wydawali mi sie dosyć sensowni, nie mogę jednak ręczyć,że nie zdzierają. są z gdańska, a w wejherowie remontują te samochody więc gra. Jak jesteś zainteresowana to poszukam adres strony klubu który zrzesza fanów mercedesa tzw. pontona (pionowe światła, mało juz ich na drogach) - są ładne, retro i wybitnie dużo miejsca z tyłu, myślę, że właściciele zasadniczo nie trudnią sie wożeniem do ślubów, ale na pewno da się pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrotek Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:37 Wielkie dzięki. Wygląda interesująco. Bylibyśmy wdzięczni za ten adres , a do tych facetów na pewno zadzwonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrotek Re: samochód na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:40 Samochód moglibyśmy obejrzeć. A co do ceny to pewnie możemy się potargować. A czy wchodzi w grę jedna suma, za wzięcie auta na "cały dzień"-wiadomo że od jakiejś godziny do jakiejś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: samochód na ślub IP: *.chello.pl 04.01.05, 23:00 ale ja nie wiem, bo moj mercedes jest w stanie rozsypki na razie (rozlozony na czesci, lakieruje na nowo i praktycznie wymieniam podloge) a faceci o ktorych pisalam to tylko dalecy znajomi, ale mysle, ze jak ktos nie ma sztywnego cennika i nie jest to jego normalne zajecie z ktorego zyje to da sie wszytsko ustalic - tylko uwaga bo oni maja swira na punkcie tych swoich fur, jakby to byly zywe stworzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: samochód na ślub IP: *.chello.pl 04.01.05, 23:03 www.w114-115.org.pl/new_version/ Odpowiedz Link Zgłoś