Gość: okliwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:07 Czy ktoś zna sprawdzoną restaurację/salę na zorganizowaniw wesela w okolicach Gliwic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 05.01.05, 14:45 Hej! Nareszcie ktos z Gliwic na tym forum! Szkoda, ze ja juz po, ale przynajmniej moge Ci cos podpowiedziec. Robilismy wesele w Starych Tarnowicach w Gospodzie u Wrochema! Piekna otoczeni i super wnetrza! POlecam, choc byly pewen niedociagniecia! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.range81-157.btcentralplus.com 22.01.05, 19:27 Olu czy mogłabyś napisac coś wiecej o tej gospodzie? Tzn ceny, czy zmiesci sie tam 100 osób jakie jedzenie itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 25.01.05, 09:23 Napisalam juz w watku ponizej, ze 100 osob miesci sie " U Wrochema" bez problemu. U mnie bylo 115 osob. Jedzenie bardzo dobre. Wszytkim smakowalo, nawet tym bardzo wybrednym. Duzy wybor dan i generalnie ida na reke. Maja doskonala obsluge! Na bardzo wysokim poziomie, kulturalni i to bylo na 5+ Beznadziejna natomiast jest Pani włascicielka! Kompletnie nie zna sie na rzeczy, nic nie doradzi, nie podpowie i to jest mankament. Nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku. Mysle, ze jednak cala reszta rekompensuje ten brak. Wydaje mi sie, ze w chwili obecnej moze byc problem z terminem, ale probuj. W zwiazku z pelna niekompetencja w/w Pani zdarza sie, iz sprzedaja zajety przez kogos innego termin. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayleigh Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.01.05, 15:08 Ja też z Gliwic My robimy wesele w Kleszczowie - w "Tawernie". Sala sprawdzona - w zeszłym roku byliśmy tam na weselu u przyjaciółki. Wszystko bez zarzutów - warunki, jedzenie, obsługa bardzo nam odpowiadały. Pozdr wszystkie Gliwiczanki! P.S. A nie wiecie czegoś o dobrej kosmetyczce i fryzjerce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 05.01.05, 17:02 Pisząc "kosmetyczka" masz na mysli kogos kto zrobi Ci makijaż czy tak ogólnie o kosmetyczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayleigh Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.01.05, 18:34 Tak ogólnie. Przydałoby mi się oczyszczanie twarzy i coś, żeby ten makijaż na mnie jakoś wyglądał. Jeszcze mam trochę czasu, ale wydaje mi się, że na rozpoczęcie jakichś zabiegów to ostatni dzwonek, a ja nie mam pojęcia gdzie iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:35 Jeśli szukasz dobrej kosmetyczki to moge polecić bardzo dobry gabinet. Ul. Matejki, wejscie zaraz za Bagatela. Trzeba wejsc schodami do góry. Kosmetyczka ma na imie Gosia. Bardzo polecam! Solidnie i TANIO! Jesli bedziesz zainteresowana chetnie podam Ci nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayleigh Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 06.01.05, 14:26 Dziękuję! Zaraz tam pójdę zorientować się co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 06.01.05, 18:20 Nie ma sprawy! polecam sie na przyszłość! Może bee mogła coś jeszcze doradzić! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasz_2000 Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.clubnet.pl 22.01.05, 22:00 Czesc! jestem z Gliwid i właśnie przeszłam przez dwutygodniowa męczarnię z poszukiwaniem sali na wesele)) w karczmie u wrochema w tarnowicach maja terminy (sobotnie) dopiero na przyszly rok - sprawdziłam! ja polecam "Pod platanem" w kozłowie, chociaz tam tez moze być kiepsko w terminem....100 osób spokojnie wejdzie do wszystkich stołowek studenckich na pszczyńskiej, ostatnio widziałam kasete z jednego takiego wesela - te sale sa odnowione i całkiem oki - i pewnie tanie!!! pozdrawiam!! a wiecie cos może o jakims sprawdzonym zespole na wesele??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 25.01.05, 09:14 mam namiary na bardzo dobry zespół. Sprawdzony i niezbyt drogi. Jesli chodzi o Kozłów "Pod Platanem" to rzeczywisice obiekt bardzo atrakcyjny, natomiast jestem prawie pewna, ze 100 osób tam nie wejdzie, a nawet jesli upchną to bedzie malo miejsca na zabawe. Jesli chodzi o "Wrochema" to na moim weselu zmiescil ok 115 osob i bylo wystarczajaco miejsca. Otoczenie bajeczne tak, ze nie trzeba nigdzie specjalnie wybierac sie na zdjecia. Wszystkie zrobilismy na miejscu i wyszly fantastycznie, choc to pewnie tez zasluga swietnego fotografa. Jesli macie jeszcze jakies pytania piszcie! Chetnie sluze pomoca! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: wesele-okolice Gliwic IP: *.crowley.pl 31.01.05, 09:08 Cześć! Szukam dobrego fotografa i kamerzystę.Proszę również o polecenie sklepu z sukienkami do ślubu cywilnego i kosmetyczki (makijaż).Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wesele-okolice Gliwic IP: 212.106.128.* 27.01.05, 16:27 My robimy w Zodiaku w Szałszy, ale tam 100 osób na pewno nie wejdzie (góra 40). A fryzjerkę mam z Knurowa- przyjeżdża do mnie do domu i przy okazji pomaluje. Wiem jak czesze, bo to znajoma ciotki (można powiedzieć, że wzięta z polecenia). Odpowiedz Link Zgłoś