guslawa1 06.01.05, 16:29 czy ktoś miał albo wie jak wygląda wesele w villa foksal?prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amalita Re: wesele w villa foksal 06.01.05, 17:28 To jest fajne miejsce i pyszna kuchnia. Nie bylam tam na weselu, ale bylam na imprezach firmowych. Duzo miejsca, taras, ogrod. Dobra obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
guslawa1 Re: wesele w villa foksal 06.01.05, 21:40 imprezy firmowe są tam fajne.wiem bo tez bylam,ale wesele to troche co innego.jak ktos cos wiem na ten temat to prosze niech da znac bo musze podjac decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek Re: wesele w villa foksal 06.01.05, 22:08 dwukrotnie robiłem tam zdjecia slubne. Przyjemne miejsce.Duzym plusem jest ogród.Podczas slubu ustawione sa parasole i stoliki na zewnatrz. I przyrzadzany tam sa najlepsze miesa z grilla! Polecam jako jedna z atrakcji wesele. Bardzo miła obsłufga takze a i fotki mozna zrobic w wolnym czasie- bo zielieni duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guslawa1 Re: wesele w villa foksal IP: 217.153.35.* 07.01.05, 09:38 no to mi ulzylo.a jak wyglada usadzenie gosci i wystroj? Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek Re: wesele w villa foksal 07.01.05, 09:43 Wystrój,jaki widziałem był bez przepychu. Raczej skromny. Goscie przy stole jednym - w kwadracie (tzn. połaczone stoły) . Samo wnetrze i ogród juz robia odpowiednia oprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guslawa1 Re: wesele w villa foksal IP: 217.153.35.* 07.01.05, 09:45 jak jestes fotografem to moze znasz jakies fajne miejsce na przyjecie weselne latem,tak zeby byl ogrod.a moze slyszales od kogos o fajnym miejscu w warszawie i okolicy tak do 30 km. Odpowiedz Link Zgłoś