Dodaj do ulubionych

wesele w villa foksal

06.01.05, 16:29
czy ktoś miał albo wie jak wygląda wesele w villa foksal?prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • amalita Re: wesele w villa foksal 06.01.05, 17:28
      To jest fajne miejsce i pyszna kuchnia. Nie bylam tam na weselu, ale bylam na
      imprezach firmowych. Duzo miejsca, taras, ogrod. Dobra obsluga.
      • guslawa1 Re: wesele w villa foksal 06.01.05, 21:40
        imprezy firmowe są tam fajne.wiem bo tez bylam,ale wesele to troche co
        innego.jak ktos cos wiem na ten temat to prosze niech da znac bo musze podjac
        decyzje.
        • fotograf_darek Re: wesele w villa foksal 06.01.05, 22:08
          dwukrotnie robiłem tam zdjecia slubne. Przyjemne miejsce.Duzym plusem jest
          ogród.Podczas slubu ustawione sa parasole i stoliki na zewnatrz. I przyrzadzany
          tam sa najlepsze miesa z grilla! Polecam jako jedna z atrakcji wesele. Bardzo
          miła obsłufga takze a i fotki mozna zrobic w wolnym czasie- bo zielieni duzo
          • Gość: guslawa1 Re: wesele w villa foksal IP: 217.153.35.* 07.01.05, 09:38
            no to mi ulzylo.a jak wyglada usadzenie gosci i wystroj?
            • fotograf_darek Re: wesele w villa foksal 07.01.05, 09:43
              Wystrój,jaki widziałem był bez przepychu. Raczej skromny. Goscie przy stole
              jednym - w kwadracie (tzn. połaczone stoły) . Samo wnetrze i ogród juz robia
              odpowiednia oprawe.
          • Gość: guslawa1 Re: wesele w villa foksal IP: 217.153.35.* 07.01.05, 09:45
            jak jestes fotografem to moze znasz jakies fajne miejsce na przyjecie weselne
            latem,tak zeby byl ogrod.a moze slyszales od kogos o fajnym miejscu w warszawie
            i okolicy tak do 30 km.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka