Gość: gosc12 IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:34 Posuzkuję dobrego fotografa w Warszawie i okolicach.Chodzi mi o ciekawe zdjecia studyjne... Proszę piszcie co polecacie. dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foto MS napisz na stoqu@op.pl, podam Ci namiary IP: *.tele2.pl 13.01.05, 12:57 Napisz do mnie na stoqu@op.pl. Fotograf jest naprawdę niezły. Wyśle Ci ofertę i portfolio. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość12 Re: napisz na stoqu@op.pl, podam Ci namiary IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 10:37 Oki to bardzo proszę o te fotki.mój adres ola@megapolis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: SZUKAM FOTOGRAFA W WARSZAWIE :-) 13.01.05, 13:15 jedno pewne, unikaj knyta. fotki sa brzydkie, punktem centralnym na wszysktich jest czarna dziura, zdiecia nie sa dostosowane do wygladu ani "klimatu" mlodej pary tylko klepane tasmowo. o cenie szkoda wspominac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: SZUKAM FOTOGRAFA W WARSZAWIE :-) IP: *.acn.waw.pl 13.01.05, 17:22 hmm, tylko dlaczego wszystkie zadowolone z pracownia.fota klientki mają to samo IP? Czyżby to ukryta autoreklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: SZUKAM FOTOGRAFA W WARSZAWIE :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 02:27 Kiedyś było (i jest) takie studio fotograficzne Małgorzaty Biel na ul. Wołoskiej (w pawilonach przy skrzyżowaniu z Bytnara). Jak na tamte czasy (lata '80) to zdjęcia były naprawdę chyba najlepsze w Warszawie. Od tamtego czasu niestety nie korzystałam z ich usług (troszkę za daleko mieszkam), ale jeśli by Tobie było po drodze, mogłabyś do nich zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś