senioorita 12.01.05, 23:43 Szukam dwoch utworow: "Nic nie dane jest na zawsze" Torzewskiego "Oczarowanie" Wodeckiego Jesli ktos ma i moglby przeslac bede bardzo wdzieczna! senioorita@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Venise Re: Torzewski,Wodecki-utwory IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:47 Podpinam sie pod prosbe Senioority. Rowniez prosze o przeslanie mi tych piosenek. Dziekuje Pozdrawiam venise@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venise Re: Torzewski,Wodecki-utwory IP: *.chello.pl 13.01.05, 10:01 Dzieki Viola, z naszych pragnien jest tam tylko "Oczarowanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Torzewski,Wodecki-utwory IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 13.01.05, 21:19 Torzewskiego t piosenka wcale nie jest taka super na wesle ponura smutna dlaczego tyle osob sie tym zachwyca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venise Re: Torzewski,Wodecki-utwory IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:31 Hmmm, a czy Ty masz te piosenke? Wlasnie jej poszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
senioorita Re: Torzewski,Wodecki-utwory 13.01.05, 21:36 Osobiscie jej nie slyszalam,ale wlasnie dlatego ze tyle osob poleca ja na pierwszy taniec postanowilam ja przesluchac...chociaz niektore propozycje z watkow na ten temat mi sie nie podobaja... Jesli ktos ma te piosenke to bardzo prosze... senioorita@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Torzewski,Wodecki-utwory 14.01.05, 09:12 ...no tak, cztery dni mnie nie było a tu... Wodecki ujdzie, Torzewski się ściąga. adres mój macie, więc mailiki proszę buziak, Adrian (poobijany nieco) Odpowiedz Link Zgłoś
senioorita Re: Torzewski,Wodecki-utwory 14.01.05, 11:05 Adrian,nie wiem czy pamietasz ale ja wyslalam Ci juz mail'a z prosba o ten utwor Torzewskiego,to bylo tydzien temu,niestety jeszcze sie nie doczekalam... Jesli mozesz to bede wdzieczna za te dwa utwory... senioorita@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Torzewski,Wodecki-utwory 15.01.05, 12:13 tia mordowałaś mnie o Torzewskiego. niestety jeszcze go nie mam. A oczarowanie już wysyłam buźka, Adrian ps. cały tydzień mnie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_io Re: Torzewski,Wodecki-utwory 15.01.05, 20:42 Ja miałam Torzewskiego "Nic nie dane jest na zawsze" jako pierwszy taniec. Piękny utwor i wzuszający! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martula Re: Torzewski,Wodecki-utwory IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.01.05, 21:00 no oki to ja tez chce tego posluchac:ale slyszalam ze takie sobie mowie o Torzewskim kto wysle?? martusia81@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś