Gość: Klara IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 13.01.05, 18:46 Dom weselny Tango - opinie??? dziękuje pozdrawiam Klara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: Dom weselny Tango? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 13.01.05, 22:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaS Re: Dom weselny Tango? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:58 Witam, jesli mowa o tym w Legionowie pod Warszawa (a konkretnie w Lajskach) to slyszalam tlko pozytywne opinie. Ja sama mam do nich jedna "pretensje" - chcialam bawic sie tam podczas mojego Wielkiego Dnia wraz z 80 goscmi, ale Pani (badz co badz bardzo mila) powiedziala mi, ze nie obsluguja wesel mniejszych niz 110 osob. Tak wiec odeslala mnie z tzw. kwitkiem. Ale osoby, ktore maja wieksza ilosc gosci, z tego co wiem, powinny byc zadodolone. Poza tym okolica jest dosc ladna, sam dom stoi w oddaleniu od drogi, zmakniety teren... Z zewnatrz wyglada to fajnie. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dom weselny Tango? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 16.01.05, 20:19 Też jestem zainteresowana czekamy na opinie. Z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś