Dodaj do ulubionych

ceny za 1 osobę za przyjecie weselne

• Gość: dotka.sz Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:13
      My wynajmowaliśmy salę na 2 dni za 1500 zł(na 200 osób), kucharki i kelnerki
      (1700 zł) i sami kupowaliśmy produkty i alkohol. Wyszło nam ok. 100 zł za osobą
      za dwudniowe wesle
      • Gość: Lisiczka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: 10.201.56.* 01.02.05, 12:37
        nam udalo sie zalatwic w Warszawie w nowo wybudowanej restauracji za 100 zl od
        osoby, bez alkoholu
    • Gość: dotka.sz Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:15
      Zapomniałam dodać że w tą sumę weszły nam wszystkie koszty (także zespół,
      dekoracje itp.)
    • mmkr13 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 07.02.05, 16:01
      My w Warszawie 200PLN za osobę. Cena obejmuje: jedzonko, cieple i zimne napoje
      bezalkoholowe bez ograniczeń, ciasto i piętrowy tort weselny, owoce, szapmana.
      Brakuje tylko alkoholu wink)
      • anna.agnieszka lubuskie 07.02.05, 16:21
        Z mojego "swieżego" wywiadu obejmującego 22 lokale w Zielonej Górze i okolicach:
        obiad poślubny + deser - od 60 do 120 zł (najtansze bez wliczonego alkoholu,
        słodyczy i tortu, najdrozsze - all included oprocz wodki)
        wesele - od 130 do 180 zł (bez ciast, tortu i dodatkowego (ponad szampan i
        lampke wina) alkoholu)
        noclegi od 60 do 110 zł za osobę,
        poprawiny od 30 do 50 zł

Generalnie wesele jest 3 razy droższe od obiadu. Przy skali 100 osób to 15-20
        tysięcy zaoszczędzone!!!
    • Gość: Moni ceny za 1 os. za przyjecie - okolice Warszawy... IP: 213.17.171.* 16.02.05, 10:18
      Wołomin, Radzymin, Legionowo. Proszę o namiary i ceny na fajne lokale - NA
      OK.100 OSÓB
      • Gość: Tamilnadu Re: ceny za 1 os. za przyjecie - okolice Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 11:51
        Warszawa- 160 zł/osoba, pięc gorących posiłkow ( w tym grill), ciasta, owoce,
        przekąski. Bez korkowego (alkohol własny) i bez tortu. W cenie apartament dla
        nowożeńców i 50% zniżka dla gości na pokoje hotelowe.
        ania

ps. Jako bardzo atrakcyjną ofertę (nie zdecydowaliśmy się, bo sala jest dla max
        120 osob) polecam "Willę Foksal" na ulicy Foksal. Świetny menager, dobre ceny,
        piekny lokal i obfite jedzenie + piekny ogród. Przyjęcie wychodzi tanio przy
        ilości osób wiekszej niż 80 i przy wykorzystaniu niedzielnej znizki (20% od
        ceny całego przyjęcia). Warto.
        • Gość: anka Re: ceny za 1 os. za przyjecie - okolice Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:22
          ja mam Foksal, ale nie wychodzi specjalnie tanio. Za to jak pięknie....
    • Gość: xx Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 16.02.05, 17:41
      W Warszawie w domu weselnym z ogrodem 170zł/os ze wszystkim bez ograniczeń (6
      potraw ciepłych, napoje, owoce, ciasta, tort, alkohol, balony, kwiaty). Normalna
      cena to 180zł, ale my mamy zniżkę "piątkową". Myślałam, że to dużo, ale w innych
      miejscach chcieli 140zł/os, a trzeba było dokupić alkohol, napoje, ciasta, tort
      i owoce oraz dopłacić za obsługę. W cenie była właściwie tylko sala, ciepłe
      potrawy (4) i garmażerka. Poza tym widzę tutaj, że ludzie płacą po 200zł/os. To
      mnie pociesza.
    • natalia.sz Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.02.05, 14:20
      to zależy gdzie robisz-my płacimy 160 zł za osobę, ale to w zamku. Myślę, że
      jednak i tak przecietnie wychodzi ok. 150 za osobę
    • natalia.sz Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.02.05, 14:21
      aha, ale to bez alkoholu i ciast
      • Gość: gg Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.acn.waw.pl 18.02.05, 15:19
        Duszniki zdrój 80 zł od osoby! (ze wszystkim prócz alkoholu)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka