Gość: Nilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:47 Czy ktos wie gdzie mozna znalezc nauki weekendowe ? zupelnie nie wiem jak to sprawdzic, czy one sa odplatne ? czy ktos robi w okolicach Poznania te nauki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yskyerka Re: Nauki weekendowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:42 www.spotkaniamalzenskie.pl/zakochani.html Najbliższy termin w Poznaniu to 13-15 maja. Ale to rekolekcje zamknięte, więc i tak nie będziecie mogli mieszkać u siebie w domu. Ale warto. Byliśmy na takich i naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yskyerka Re: Nauki weekendowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:44 Zapomniałam dopisać: płaci się za dwa noclegi, wyżywienie i ksero, ale z tego, co wiem, w każdej miejscowości obowiązuje inna cena. Najlepiej napisz do nich, to Ci powiedzą konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Nauki weekendowe? 02.02.05, 14:16 Wszysto się zgadza. Ja właśnie wybieram się na ten weekend 13-15 maja. Nauki bedą odbywać się w Bąblinie. Koszt całej imprezy to 280 zł od pary. Ale są również parafie, które organizują nauki w sobotę lub niedzielę. Zajrzyj na stronę www.narzeczeni.net - tam są terminy najbliższych nauk przedmałżeńskich w kościołach poznańskich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nilka Re: Nauki weekendowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:16 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Te weekndowe wydaja mi sie troche drogie , a przed slubem trzeba raczej oszczedzac . Wiec znalazlam sobie na tej stronie odpowiadajacy termin w kosciele na osiedlu Tysiaclecia- mam nadzieje ze nie bedzie zle Odpowiedz Link Zgłoś