Dodaj do ulubionych

Nauki weekendowe?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:47
Czy ktos wie gdzie mozna znalezc nauki weekendowe ? zupelnie nie wiem jak to
sprawdzic, czy one sa odplatne ? czy ktos robi w okolicach Poznania te nauki?
Obserwuj wątek
    • Gość: yskyerka Re: Nauki weekendowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:42
      www.spotkaniamalzenskie.pl/zakochani.html
      Najbliższy termin w Poznaniu to 13-15 maja. Ale to rekolekcje zamknięte, więc i
      tak nie będziecie mogli mieszkać u siebie w domu. Ale warto. Byliśmy na takich
      i naprawdę polecam.
      • Gość: yskyerka Re: Nauki weekendowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:44
        Zapomniałam dopisać: płaci się za dwa noclegi, wyżywienie i ksero, ale z tego,
        co wiem, w każdej miejscowości obowiązuje inna cena. Najlepiej napisz do nich,
        to Ci powiedzą konkretnie.
    • panda102 Re: Nauki weekendowe? 02.02.05, 14:16
      Wszysto się zgadza. Ja właśnie wybieram się na ten weekend 13-15 maja. Nauki
      bedą odbywać się w Bąblinie. Koszt całej imprezy to 280 zł od pary.
      Ale są również parafie, które organizują nauki w sobotę lub niedzielę. Zajrzyj
      na stronę www.narzeczeni.net - tam są terminy najbliższych nauk
      przedmałżeńskich w kościołach poznańskich. Pozdrawiam.
      • Gość: Nilka Re: Nauki weekendowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:16
        Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Te weekndowe wydaja mi sie troche drogie , a
        przed slubem trzeba raczej oszczedzac . tongue_out Wiec znalazlam sobie na tej stronie
        odpowiadajacy termin w kosciele na osiedlu Tysiaclecia- mam nadzieje ze nie
        bedzie zle smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka