Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:58 Cz opłaca się wybrać na Targi Ślubne w Lublinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Targi Ślubne Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:11 Rok temu było warto być zobaczymy jak będzie teraz. Są 4-6 marca 2005 od 10-18 Centrum Targowo - Wystawiennicze Międzynarodowych Targów Lubelskich S.A. ul. Dworcowa 11 (Park Ludowy) 20 - 406 LUBLIN Zakres tematyczny: suknie, garnitury oraz dodatki ślubne stroje do Chrztu Świętego i I Komunii Świętej obuwie, galanteria skórzana wyroby jubilerskie, biżuteria usługi kosmetyczne i parakosmetyczne, wizaż, spa usługi fryzjerskie usługi poligraficzne (karty okolicznościowe, zaproszenia) serwis kwiatowy, florystyka usługi matrymonialne oferty specjalne dla młodych małżeństw (finansowe, mieszkaniowe, ubezpieczeniowe) zespoły muzyczne, sprzęt nagłaśniający i oświetleniowy, urządzenia efektowe usługi gastronomiczne i cateringowe, domy weselne dekoracje i aranżacja wnętrz, usługi związane z organizacją uroczystości, corporate events usługi foto-video oferty turystyczne na miesiąc miodowy usługi transportowe artykuły pirotechniczne wydawnictwa branżowe Imprezy towarzyszące: pokazy mody, fitnessu, wizażu, stylizacji, fotografii ślubnej, pojazdów ślubnych i zabytkowych, pokazy sztuk walki, koncerty zespołów muzycznych Wstęp: bilet normalny - 5 zł bilet ulgowy - 3 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Targi Ślubne Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:18 Byłam na targach i jestem zadowolona a jakie są wasze wrażenia po nich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Targi Ślubne Lublin IP: 212.160.104.* 11.03.05, 18:21 Ja również byłam na targach............i bardzo żałuję...to co tam było nie powinno się nazywać targi....piszę tak, ponieważ byłam na 3 targach ślubnych we Wrocławiu....i nie ma nawet co porównywac..Informator targow w Lublinie kosztowal 5 zł - we Wrocławiu wszystko było gratis..przyniosłam do domu 2 reklamówki gadzetów i ulotek Odpowiedz Link Zgłoś