Dodaj do ulubionych

salon agnes-Poznań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:03
Czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć coś więcej n temt tego salonu?Jaka
obsługa?Czy duży wybór?No i oczywiście przedział cenowy.
Dopiero się tam wybieram,ale chcę wiedzieć czego mogę się spodziewać po tym
salonie.
Za każde info z góry dziękuję!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lll Re: salon agnes-Poznań IP: *.echostar.pl 03.03.05, 00:22
      zajrzyj na www.narzeczeni.net
    • Gość: AdaPoznan Re: salon agnes-Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:51
      Witaj, Salon ładny, spory wybór, ceny zróżnicowane, maja tam wycenione osobno
      gorsety osobno spódnicę. Czasem to denerwuje ale w gruncie rzeczy jest ok,
      można kombinować do woli. A ceny naprawdę różnorodne, są sukienki nazwijmy to
      ze tej niższej półki cenowej (co nie znaczy że brzydkie) no i te z wyższej.
      • Gość: nuśka Re: salon agnes-Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:02
        Dziękuję Ci Ado.Dzisiaj się tam wybieram,a Twoje informację są mi bardzo
        pomocne.Aco do tej strony www.narzeczeni.net, to na niej nie ma nic co by yło
        dla mnie interesujące,bez urazy oczywiście.
        Ado,a jaka to dla Ciebie cena z wyżej,a jaka z niższej półki??Bo ja jak na
        razie planuję wydać max. za sukienkę i dodatki 3000zł.
        Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!!wink
        • Gość: AdaPoznan Re: salon agnes-Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:38
          Za taka cenę, to juz przynajmniej w Agnes, dostaniesz sukienkę. Wiadomo jak
          wszędzie są i droższe sukienki. Ja na początku wybrałam tam sukienkę (moim
          zdaniem) przecudna za 2200, no ale koniec końców zdecydowałam się na kieckę
          nieco odbiegającą od standardów, w salonie Marie Kate, jest na ich stonie
          tytułowej www.mariekate.pl Gdybym nie chciała zrobic czegoś szlonego na 100%
          kupiłabym sukienke w salonie Agnes.
          Moge tez Ci polecic jeszcze jedna możliwość ale wolę na prywatnym e-mailu.
          Jeśli chcesz napisz: aldi5@poczta.onet.pl
    • Gość: llll Re: salon agnes-Poznań IP: *.echostar.pl 03.03.05, 10:34
      zajrzyj na forum! na narzeczeni.netwink
      • Gość: Danisia Re: salon agnes-Poznań IP: *.icpnet.pl 03.03.05, 10:49
        TAM JEST STRASZNIE NUDNO A O FORUM NIE WSPOMNĘ NIC CIEKAWEGO!!!! BEZ URAZY
        OCZYWISCIE.5 POSTOW DZIENNIE NA KRZYŻ przepraszam wczoraj były aż 2 huraaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka