Dodaj do ulubionych

alkohol na weselu

03.03.05, 16:56
wiem, ze tutaj kroluje bardziej Panie, ale moze rzuce tak zapytanie o
doswiadczenia Forumowiczow w kwestii zakupu alkoholu
...a moze macie jakies ulubione wody ogniste na stol weselny??
A moze wina??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ell Re: alkohol na weselu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 17:02
      my kupujemy poza wódką również czerwone i białe wino, dodatkowo będzie bar
      gdzie będą serwowane drinki z alkoholi kolorowych - tu do wyczerpania zapasówsmile
      • Gość: Jowita Re: alkohol na weselu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 17:07
        A ja jestem zaproszona na wesele, gdzie w ogóle nie będzie alkoholu, nawet
        szampana. Szczerze mówiąc nie bardzo sobie to wyobrażam, bo przecież większość
        gości pewnie by coś wypiła przez całą noc. Co o tym sądzicie?
        • pkownacki Re: alkohol na weselu 03.03.05, 17:22
          no mimo, ze sam za duzo nie pije a juz jako pan mlody tym bardziej..to wydaje mi
          sie, ze calkowita abstynecja nie zda egzaminu.
          Choc znam wiele osob, ktore bawia sie bez odrobiny %/
        • minerwamcg Re: alkohol na weselu 04.03.05, 15:29
          Byłam na bezalkoholowym weselu, było ekstra. Wszystko jak trzeba: orkiestra,
          wodzirej, tańce do białego rana, doskonałe humory - a jednak bez grama alkoholu.

Osobiście, nie powiem, lubię wypić coś dobrego, mój najmilszy też - ale gorzały
          na weselu wolelibyśmy uniknąć. Jeżeli już, to domowy bimberek, pędzony przez
          mego in spe teścia. Palce lizać!
          A wino już się robi. Robią dla nas przyjaciele, rozmiłowani w takiej "produkcji"
          - jeszcze w listopadzie byliśmy razem rwać tarninę i dziką różę.
      • chipsi Re: alkohol na weselu 03.03.05, 17:08
        My podobnie; na stole sobieska a przy barku piwko i inne, kolorowe alkohole i tu mam pytanko do Ell: Jak to planujecie zorganizować z tm barkiem, kazdy sobie robi drinki sam czy ktoś to bedzie obsługiwał, no i jakie to bedą alkohole?
        • Gość: moni Re: alkohol na weselu IP: 217.8.186.* 04.03.05, 15:01
          my tez sobieskismile)) oprocz tego wina, ale nie wiem czy to dobry pomysl z tymi
          kolorowymi alkoholami... boje sie zeby za duzo mieszania nie bylo... a pozniej
          za duzych problemowwink))
          • Gość: owca Re: alkohol na weselu IP: *.zab.zigzag.pl 04.03.05, 15:04
            u mojej kolezanki na weselu tez tak bylo - kazdy sam sobie robil drinka z
            malego stoliczka ustawionego gdzies na sali - byly szklanki i rozne alkohole.my
            w 5-tke dorwalismy sie do rumu z cola - bylo bardzo przyjemnie...polecam ten
            pomysl
    • illouette Re: alkohol na weselu 04.03.05, 21:39
      Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie to: wódka + alkohole kolorowe do drinków.
      Byłam na weselu niejednym, na którym była tylko wódka. Ja wódki jednak nie
      znoszę, więc średnio (delikatnie mówiąc) byłam zadowolona - nie tylko zresztą
      ja.. Pamiętajcie, że nie każdy gość lubi wódkę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka