Dodaj do ulubionych

Fotograf - Anna Maszyńska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:59
Witajcie Wszyscy, czy ktoś korzystał może z usług pani Anny Maszyńskeij i
może podzielić się ze mną swoimi spostrzeżeniami??
Obserwuj wątek
    • Gość: iwonka Re: odradzam IP: *.echostar.pl 04.03.05, 10:31
      Beznadziejne zdjęcia, zero życia i emocji-odradzamcrying
    • Gość: Poznanianka Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:39
      Hmmm...zdjęcia w necie mówią co innego, no i słyszałam od znajomych że kobieta
      robi świetne zdjęcia. No chyba że ktos lubi studyjen pozowane to rzeczywiście
      nie do niej.
      • Gość: Olga Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 11:37
        Mysle ze to jakas zazdrosna konkurecja napiasała nie martw sie poznanianko Ania
        robi przepiekne fotografie
        • Gość: Poznanianka Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:20
          dzięki. Opieram się póki co tylko na zdjęciach w necie. Na sobotę mam umówione
          spotkanie.
    • Gość: a Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.echostar.pl 04.03.05, 21:10
      podróbka szwabowiczcrying ale jest nieciekawa!
      • Gość: baska Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 10:50
        Czy osoba która napisała post odnosnie p. szwabowicz mogłaby rozwinać swoją
        wypowiedz...! Krew mnie zalewa kiedy czytam podobne bzdury...zdjęcia obydwu pań
        sa diametralnie rózne , no chyba ze podobienstwo tkwi w tym ze obydwie robią
        zdjęcia i obydwie aparatem...
        z szcunkiem
        • Gość: Karolina Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 12:13
          No i obydwie są Kobietami - zapomnialaś dodać. Rzeczywiście dwa rózne style.
          Dziwie sie ze ktoś tak pisze, ale to jest forum gdzie mozna napisać wszystko,
          tylko szkoda ze nikt tego nie potrafi uzasadnić...
    • Gość: Magdalena Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 21:18
      Byłam na stronie i wcale nie uwazam ze zdjecia nie wyrazaja emocji są
      przemyślane i świetne tak jak pozostałe na stronie. Mialam zamiar wybrac P Anie
      na swój slub ale niestety termin miała juz zajety... Zobaczysz jesj zdjecia na
      zywo to jeszzcebardziej bedziesz chciała aby tobie własnie zdjecia robiła pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka