Gość: Poznanianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:59 Witajcie Wszyscy, czy ktoś korzystał może z usług pani Anny Maszyńskeij i może podzielić się ze mną swoimi spostrzeżeniami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwonka Re: odradzam IP: *.echostar.pl 04.03.05, 10:31 Beznadziejne zdjęcia, zero życia i emocji-odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:39 Hmmm...zdjęcia w necie mówią co innego, no i słyszałam od znajomych że kobieta robi świetne zdjęcia. No chyba że ktos lubi studyjen pozowane to rzeczywiście nie do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 11:37 Mysle ze to jakas zazdrosna konkurecja napiasała nie martw sie poznanianko Ania robi przepiekne fotografie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:20 dzięki. Opieram się póki co tylko na zdjęciach w necie. Na sobotę mam umówione spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.echostar.pl 04.03.05, 21:10 podróbka szwabowicz ale jest nieciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 10:50 Czy osoba która napisała post odnosnie p. szwabowicz mogłaby rozwinać swoją wypowiedz...! Krew mnie zalewa kiedy czytam podobne bzdury...zdjęcia obydwu pań sa diametralnie rózne , no chyba ze podobienstwo tkwi w tym ze obydwie robią zdjęcia i obydwie aparatem... z szcunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 12:13 No i obydwie są Kobietami - zapomnialaś dodać. Rzeczywiście dwa rózne style. Dziwie sie ze ktoś tak pisze, ale to jest forum gdzie mozna napisać wszystko, tylko szkoda ze nikt tego nie potrafi uzasadnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Fotograf - Anna Maszyńska IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 21:18 Byłam na stronie i wcale nie uwazam ze zdjecia nie wyrazaja emocji są przemyślane i świetne tak jak pozostałe na stronie. Mialam zamiar wybrac P Anie na swój slub ale niestety termin miała juz zajety... Zobaczysz jesj zdjecia na zywo to jeszzcebardziej bedziesz chciała aby tobie własnie zdjecia robiła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś