Gość: Bestia IP: 82.160.53.* 06.03.05, 17:46 Może to głupi problem, ale zastanawiam się co podać na przyjęciu. Będzie wódka. Problem mam właśnie z "zapitką". Co wy podajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yskyerka Re: Napoje, soki czy nektary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:36 Soki. Napoje to głównie woda, a nektary są strasznie słodkie. Ale to moje zdanie. Pewnie każdy doradzi ci co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka Re: Napoje, soki czy nektary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:41 My podawac bedziemy: soki, napoje i wode. Pozdrawiam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Napoje, soki czy nektary? IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 06.03.05, 19:48 Napoje i soki, oraz woda mineralna- tak będzie u nas))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Napoje, soki czy nektary? IP: *.geodezja.katowice.pl 11.03.05, 15:04 wiem czego nie podawać - uwaga na soki winogronowe i jabłkowe, potrafią sfermentować, jeśli wesele w lecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Napoje, soki czy nektary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:35 tylko soki i woda~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally.b1 Re: Napoje, soki czy nektary? IP: *.77.classcom.pl 13.03.05, 21:36 soczki, mineralna, pepsi, tonic, fanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka83 Re: Napoje, soki czy nektary? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 09:11 oj ten problem wcaele nie glupi u nas bedzie woga i napoje... gdzies slyszalam ze soki sa za ciezkie do alkoholu... sama jakos nie zauwarzylam tego i nie jestem do tej opini swiecie przekonana ale jednak nie bedziemy ryzykowac ;0 aaa i beda tez napoje gazowane u nas pepsi 7up... Odpowiedz Link Zgłoś