Dodaj do ulubionych

No i nie potrafię się zdecydować....

21.03.05, 15:29
mierzyłam dwie suknie. Obie mi się podobają. Ta ma sliczny haft:

www.margarett.pl/zdj/big/vivace/verona-big.jpg
a ta super wyszczupla (przymierzałam ze spódnicą z gniecionego muślinu):

salonslubny.olsztyn.pl/suknie/2005/agnes/4154_441.jpg
no i co tu zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: owca Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.zab.zigzag.pl 21.03.05, 15:34
      mnie sie podoba bardziej ta pierwsza.
      • Gość: Asia Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: 62.111.195.* 21.03.05, 15:36
        Dla mnie też ta pierwsza
      • Gość: Majkowy Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 23.03.05, 13:43
        PIERWSZA PIERWSZA PIERWSZA !!!!
        jest super
    • Gość: sakerloff Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.pl / 80.48.252.* 21.03.05, 15:38
      obie ładne, choć ta pierwsza chyba ładniejsza. można wiedzieć ile kosztuje?
      • jagodajagoda Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 15:41
        ta pierwsza zdecydowanie ladniejsza
      • famke1 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 15:42
        Ta pierwsza kosztuje 2000 zł, ale mam obiecane 10% rabatu smile) i mozliwość
        uszycia tej spódnicy z trenem.
        ta druga kosztuje 2150 (o rabacie nie rozmawiałam) - to coś na ramionach jest
        zdejmowane i tak jak pisałam spódnica jest z gniecionego muślinu - trochę
        innego niż na zdjęciu.
        • Gość: aga Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:44
          • Gość: aga Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:45
            zdecydownaie pierwsza
    • famke1 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 15:53
      a myślicie, że welon pasuje do tej pierwszej? Czy raczej szal?
    • Gość: iskierka Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:54
      mi podoba się pierwsza, choć ta druga po zdjęciu tej gury tez może być niczego
      sobie.
    • Gość: bidula Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:55
      zdecydowanie ta pierwsza!!!!
    • dafni Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 16:31
      Ta pierwsza bardziej mi się podoba. Tylko ma gorset strasznie nisko i nie
      eksponuje ładnie biustu.
      • rysek Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 16:57
        druga , druga i jeszce raz druga! jestem w opozycji smile
      • famke1 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 17:00
        kobita podczas przymiarki mówiła, ze uszyją go na miare tak zeby był wyżej.
        Tylko co z tym welonem??? Jak myślicie?
        • Gość: qsia Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:49
          Pierwsza!
          Welon średnio-długi będzie pasował!
    • greeneyes27 Pierwsza n/t 21.03.05, 18:01
    • Gość: cinimini Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 18:11
      PIERWSZA!!! Jest śliczna!
    • ardzuna Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 19:10
      A mi sie podobają obie, ale bardziej chyba ta druga. Jest bardziej klasycznie
      elegancka smile
    • Gość: Magda Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: 80.72.34.* 21.03.05, 21:10
      Pierwsza pospolita i bardzo popularna... Właściwie większośc modeli jest szyta
      podobnie w tym sezonie.

DRUGA jest elegancka. Niestandardowa i rzeczywiscie robi wrażenie. Jeśli chcesz
      wyglądać z klasą. Delikatnie... Wybierz drugą.

Kobieta elegancka zawsze dwa kroki za modąwink
      • famke1 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 22.03.05, 11:51
        Dziękuję serdecznie za pomoc. Pojadę jeszcze raz przymierzyć obie i może w
        końcu się zdecyduję smile)
    • yskyerka Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 21:16
      Druga. Jest niebanalna i bardzo elegancka.
    • slunko Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 21.03.05, 21:45
      zdecydowanie druga!!!
    • Gość: justka PIERWSZA SUUUPER !!! DRUGA NIE IP: 62.29.138.* 22.03.05, 12:00
      PIERWSZA WYBIERZ !!!
    • anusia29 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 22.03.05, 12:18
      pierwsza ladniejsza ale jak dla mnie za goło do kościoła. Nie odwazyłabym
      się smile - gołe ramiona i jeszcze dekolt na placach. To jest kościół! No chyba,
      że bierzesz slub w USC
      • Gość: JUSTKA Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: 62.29.138.* 22.03.05, 12:42
        zakryj plecy w kosciele dlugim welonem lub przezroczystym bolerkiem.
        ja tez mam tak odkryta suknie i szyje sobie bolerko
        • famke1 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 22.03.05, 12:48
          Dlatego zastanawiam się nad welonem albo szalem. Na razie przymierzałam w
          wersji z welonem, który zakrywa ramiona. Zresztą gorset byłby bez tego dekoldu
          na plecach.
          • Gość: JUSTKA Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: 62.29.138.* 22.03.05, 12:51
            eeeeeeeeeee ten dekold jest zajefajny wlasnie!!! bardzo oryginalny i
            niepowtarzalny!!! czemy Ci on przeszkadza??? ja tez bede miala taki dekold w
            sukni cybeline ouregan i glownie dlatego ja wybralam smile
            • famke1 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 22.03.05, 12:59
              wiesz - jak przymierzyłam to nieladnie wyglądałam z tym wycięciem - niestety na
              ogół się bardzo garbię ... i w efekcie nie mam zbyt efektownych pleców smile
              Jeszcze zresztą się zastanowię - dziś idę przymierzać z przyjaciółką -
              zobaczymy co mi poradzi. Te sznureczki się nieladnie wżynają i babka w salonie
              też mi odradzała tę wersję z dekoldem - mówi, że nawet jeśli będzie w miarę luz
              to po jakimś czasie zaczną się wbijać w plecy - zakładając dodatkowo, że będzie
              ciepło na bank. Sama nie wiem.
              • Gość: JUSTKA Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: 62.29.138.* 22.03.05, 13:01
                ja tez mialam lekko wrzynajace sie tasiemki, ale uzgodnilysmy z babka z salonu
                ze kupie nowe i troche szersze i bedzie miodzio i tak zrobilysmy smile lepszy
                efekt niz te ciensze smile
                • famke1 Re: No i nie potrafię się zdecydować.... 22.03.05, 13:13
                  Oczywiście powinnam napisać "wrzynać" uupss... to po pierwsze smile)

W sumie Justka to fajny pomysł z tymi szerszymi tasiemkami! Dzięki - spróbuję
                  zapytać czy dałoby się to tak rozwiązać.
                  • Gość: JUSTKA Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: 62.29.138.* 22.03.05, 13:18
                    smile ciesze sie ze moglam dac Ci pomysl smile
                    ale na prawde ja bym za nic nie zrezygnowala z tak szykowanego dekoldu smile
                    dlatego tez wybralysmy z krawcowa cymbeline szersze tasiiemki, ktorych jest
                    mnostwo w pasmanteriach ( i kolory i szerokosci do wyboru )
                    ta suknia dzieki wlasnie temu dekoldowi jest niesamowicie sexowna i wytwona. I
                    o to chodzi !!!
                    smile
                    daj znac po przymiarce co postanowilas
    • Gość: Monia Re: No i nie potrafię się zdecydować.... IP: *.xtra.pl 28.03.05, 11:27
      suknia z margaret przepiekna, sama ogladalam ich katalogii i zwrocilam na nia
      uwage, jest wyjatkowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka