Gość: milenia IP: 213.77.48.* 01.04.05, 08:30 Czy ktoś mógłby mi polecić kosmetyczkę, wizażystkę na terenie Zielonej Góry. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiabisia Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: *.zacisze.zgora.pl 01.04.05, 08:54 Mam ten sam problem.Nie wiem do kogo pójść. Chciaż moja siostra odradza mi jakieś wielkie makijaże. Nie maluję się za bardzo na co dzień i mówi, że moze mi zbyt mocny makijaż przeszkadzać... Sama nie wiem co o tym myśleć Przydałoby się jednak troszkę podkreślić to czy owo! Dobrymi kosmetykami Jeśli znajdę namiary na kogoś godnego polecenia dam tu znać. A masz dobrego fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omn3 Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:00 Dziewczyny w mrowisku salon chyba"margaret"jest Pani Gosia co maluje super.Ale tylko o nia sie pytajcie(wlascicielka). Z fryzjerem to kicha,nie mam pojecia.Sama szukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: *.zacisze.zgora.pl 01.04.05, 09:03 Słyszałam, że Piwecki na Drzewnej jest dobry. Ale tylko on. Podobno jest drogo ale potrafi doradzić i podpowiedzieć... No nie wiem, inni mówią, że tam same "lale" chodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omn3 Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:11 Nie slyszalam o kims takim,a lale wszedzie chodza Ja wogole sie nie maluje,nawet kreski sobie nie potrafie zrobicJa za to musze sobie znalesc taka co przyjedzie do Łagowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omn3 Re:misiabisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:02 A co z tym Dj ja czekam na jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re:misiabisia IP: *.zacisze.zgora.pl 01.04.05, 09:04 Tak, przepraszam... miałam to wczoraj wysłać. Ale wróciłam późno z pracya potem ścigalismy naszego proboszcza za licencją. Zaraz tu wrzucę co mam w tej chwili pod reką. Daj mi kilka minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omn3 Re: do misiabisia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:36 Dziekuje ci kochana,ja jeszcze dostalam namiary na Romana Awińskiego-- znasz??.Mam sie z nim spotkac w poniedzialek ale on chce 1500 zl. Mi tez chodzi o kogos co poprowadzi impreze(moze nie caly czas,ale zeby byl z jajemno jajami.Boje sie ze jak zaczekam do twojej relacji z wesela to powiedza mi ze"sorry ale ten termin juz jest zajety". Co zadecydowalo ze wybralas twojego Dj??Bede wdzieczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Dla omn3 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:20 1.Spotkaliśmy się na gruncie zawodowym - widzę jego podejscie do pracy (że jest DJ'em dowiedziałam sie przez przypadek ). 2. Bardzo kontaktowy, słowny, uprzejmy, pełen inwencji i pomysłów. 3. Posiada praktykę - prowadzi i prowadził imprezy dla znanych i dosyc renomowanych firm, np. Mercedesa czy w Cubusie (wiecej On sam moze powiedzieć ) 4. Pracuje w radiu od kilku lat więc ma dostęp do dobrej muzyki, no i jest prowadzącym. 5. Poprowadzi również wg uznania oczepiny. 6. Ma cały sprzęt i z tego co wiem nie jest drogi... za siebie i gdyby ktoś chciał fotografa ( nie wiem kto to jest jeszcze ) mówił coś o 1100 zł... to chyba niedużo?! 7. Zrobiłam "wywiad środowiskowy" i mówią o nim, że jest bardzo taktowny, na poziomie i ma rewelacyjne poczucie humowu Myslę, że nie będziemy żałować. Nie chcemy dyskoteki tylko imprezy na poziomie. By pamiętał o muzyce gdy trzeba, by wyciszył gdy sytuacja tego bedzie wymagała. A jeśli dorzuci coś od siebie... my jesteśmy otwarci na propozycje... Jeśli chodzi o nas, to nawet może się pobawić Może też z nim porozmawiaj. Z tego co wiem, bedzie dostępny za kilka dni... Tego o którym wspominasz nie znam... Powodzenia i w razie czego pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milenia Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: 213.77.48.* 01.04.05, 11:31 co do fryzjera - polecam salon Carlo Biani- byłam tam wielokrotnie. Jest tam pani zajmująca się upięciami ślubnymi, jeżeli zaś chodzi o kolor bardzo chwalę p. Martę. któraś z Was pisała o salonie Margaret - makijaż tam to raczej tandeta, bardziej na karnawał niż na ślub, pamiętajmy ,że prawdziwa uroda nie lubi mocnego makijażu. Jest jedno miejsce w którym wykonuje się śliczny make up ale jest niestety drogo. To perfumeria ADA na Sobieskiego i Pani Grażynka. Pan Awiński będzie obsługiwał moje wesele w maju! zrobił na mnie duże wrażenie. Elokwentny i zna się na rzeczy. A cena tórą podałyście 1500 zł obejmuje P. Romka Awińskiego- jako konferansjera, wodzirea + druga osoba w roli DJ. Pzdrawiam WAS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calla Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: *.amuz.wroc.pl 01.04.05, 13:27 Moja koleżanka miała robiony ślubny makijaż w salonie na ul. Bohaterów Westerplatte - tuż przy butikach "na gazowni", nad bywszym pubem "Fenicja". Nazwy salonu nie znam, bo tam po prostu... nie bywam, a piszę dlatego, że makijaż miała zrobiony rzeczywiście profesjonalnie - był on subtelny i wyrazisty jednocześnie, dziewczyna wyglądała prześlicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: 213.77.48.* 05.04.05, 11:24 Fajnie maluje Pani H., córka zielonogórskiego ginekologa, używa kosmetyków channoine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: *.b.pppool.de 09.04.05, 16:29 A jakie są ceny u tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Makijaż w Zielonej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 16:34 Z pewnością odpowiednie... W końcu to PANA H. Odpowiedz Link Zgłoś
makeupstudio Re: Makijaż w Zielonej Górze 22.07.15, 15:12 Zainteresowane osoby makijażem zapraszam do mnie www.facebook.com/makeupstudio.zg, MUS Make Up Studio Daria Olszewska 790 031 167 Odpowiedz Link Zgłoś
natalia-z Re: Makijaż w Zielonej Górze 28.08.16, 12:27 ZAPRASZAM na pazurki żelowe, hybrydowe. Pazurki wykonuję w domu w Krośnie Odrz. oraz w Zielonej Górze. Cennik: Przedłużenie na formie - 50 zł Hybryda na swoje pazurki 40 zł Głównie korzystam z produktów : BLING, BLACK PRINCE, INDIGO. Polub mój fanpage i zobacz moje prace www.facebook.com/Pazurki-198557773892183/ Odpowiedz Link Zgłoś