Gość: dudeczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:24 czy ktoś bierze ślub na warszawskim Bemowie i jeszcze może przypadkiem we wrześniu? zastanwiam się czy to tylko my się wyłamaliśmy ze Starówki czy ktoś może jeszcze oprócz nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: ślub na Bemowie IP: 62.111.195.* 14.04.05, 14:52 My bierzemy ale 30 kwietnia wiec to już. A mozesz poliecić jakiegoś fryzjera w okolicy czy jeszcze sie nie rozglądałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:03 rozglądałam się trochę i ja raczej zdecyduję się na swoją osiedlową fryzjerkę - nie zedrze ze mnie i uczesze tak jak chcę, tyle, że ja mam dość krótkie włosy, więc żadnych koków mi nie będzie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: ślub na Bemowie IP: *.acn.waw.pl 14.04.05, 17:51 my też na Bemowie. W czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:20 ooo, a gdzie urządzacie to wesele? bo my też będziemy świętować na Bemowie w Zeppelinie koło lotniska, nie ma to jak bawić się pod wieżą kontrolną i pewnie zdjecia będą fajne, bo las tuż tuż Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: ślub na Bemowie 15.04.05, 12:50 przy synow pulku, nad casablanca jest sala konferencyjna, tam sie bedziemy bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadranka6 Re: ślub na Bemowie IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 19.04.05, 13:13 ja biore slub cywilny w USC na Woli. Poszukuje jakiej s fajnej niedrogiej restauracji na Jelonkach na obiad dla ok 20 osob. A moze ktos zna jakas fjan fryzjerke i makijazystke tez na Jelonkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:30 jeśli chodzi o obiad, to polcam odwiedzić restaurację Latisana w pasażu przy Wrocławskiej(przy Kościele) - bardzo miłe wnętrze i jedzenie naprawdę dobre, z tego co mi wiadomo, to za około 100zl od osoby można urządzić wystawny obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anit1@op.pl Re: ślub na Bemowie IP: *.eurolot.com.pl / 217.11.133.* 15.04.05, 13:39 Możesz mi podać ilę będzie cię kosztowało urządzenie przyjęcia w Zeppelinie na lotnisku?( ile za osobę biorą i czy muzyka na żywo czy nie?)Bo ja przymierzam się do zorganizowania tam przyjęcia na 35 osób i też we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:51 to zależy jaką chcecie urządzić imprezę, my zdecydowaliśmy, że zamiast tradycyjnego wesela będzie impreza w dwóch setach czyli najpierw obiad dla rodziny - jeszcze nie ustaliliśmy menu, ale cena będzie wahać się w granicach 80-100zl/osoba(przystawki, zupa, drugie danie, deser; kawa i herbata bez ograniczeń a zimne napoje 0,5l na łebka) całość potrwa około 3-4 godzin; a wieczorkiem imprezka dla znajomych ze szwedzkim stołem(propozycje mają naprawdę fajne) i jakąś zupą na gorąco i to wyjdzie też około 100zl/osoba, w tym wliczona jest obsługa i sala do 4 rano. muzyka jest we własnym zakresie, my mamy zamiar skombinować wzmacniacz i podłączyć go do komputera z przygotowaną wcześniej listą przebojów w cenę nie jest wliczony tort, alkohol też załatwiamy sami, ale obsługę mamy już w cenie i co jeszcze... aaa, wiem, dekoracja sali też we własnym zakresie, oni tylko przygotowują stoły. jakbyś miała jeszcze jakieś pytania, to wal śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: ślub na Bemowie IP: 10.201.56.* 19.04.05, 13:27 My jesteśmy z Jelonek Ale ślub bierzemy w usc Targówek. Też planowaliśmy zrobić przyjęcie w Zeppelinie, ale wkońcu robimy je na Ursynowie, bo goście mają stamtąd bliżej do swoich domów, no i mają lepszy dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś