Dodaj do ulubionych

ślub na Bemowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:24
czy ktoś bierze ślub na warszawskim Bemowie i jeszcze może przypadkiem we
wrześniu? zastanwiam się czy to tylko my się wyłamaliśmy ze Starówki czy ktoś
może jeszcze oprócz nas?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: ślub na Bemowie IP: 62.111.195.* 14.04.05, 14:52
      My bierzemy ale 30 kwietnia wiec to już.
      A mozesz poliecić jakiegoś fryzjera w okolicy czy jeszcze sie nie rozglądałaś?
      • Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:03
        rozglądałam się trochę i ja raczej zdecyduję się na swoją osiedlową fryzjerkę -
        nie zedrze ze mnie i uczesze tak jak chcę, tyle, że ja mam dość krótkie włosy,
        więc żadnych koków mi nie będzie robić.
    • Gość: sylwia Re: ślub na Bemowie IP: *.acn.waw.pl 14.04.05, 17:51
      my też na Bemowie. W czerwcusmile
    • pati102 Re: ślub na Bemowie 15.04.05, 11:06
      my tylko wesele na bemowiesmile
      • Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:20
        ooo, a gdzie urządzacie to wesele? bo my też będziemy świętować na Bemowie w
        Zeppelinie koło lotniska, nie ma to jak bawić się pod wieżą kontrolną i pewnie
        zdjecia będą fajne, bo las tuż tużsmile
        • pati102 Re: ślub na Bemowie 15.04.05, 12:50
          przy synow pulku, nad casablanca jest sala konferencyjna, tam sie bedziemy
          bawicsmile.
          • Gość: jadranka6 Re: ślub na Bemowie IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 19.04.05, 13:13
            ja biore slub cywilny w USC na Woli. Poszukuje jakiej s fajnej niedrogiej restauracji na Jelonkach na obiad dla ok 20 osob. A moze ktos zna jakas fjan fryzjerke i makijazystke tez na Jelonkach?
            • Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:30
              jeśli chodzi o obiad, to polcam odwiedzić restaurację Latisana w pasażu przy
              Wrocławskiej(przy Kościele) - bardzo miłe wnętrze i jedzenie naprawdę dobre, z
              tego co mi wiadomo, to za około 100zl od osoby można urządzić wystawny obiad.
    • Gość: anit1@op.pl Re: ślub na Bemowie IP: *.eurolot.com.pl / 217.11.133.* 15.04.05, 13:39
      Możesz mi podać ilę będzie cię kosztowało urządzenie przyjęcia w Zeppelinie na
      lotnisku?( ile za osobę biorą i czy muzyka na żywo czy nie?)Bo ja przymierzam
      się do zorganizowania tam przyjęcia na 35 osób i też we wrześniu.
      • Gość: mikolka Re: ślub na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:51
        to zależy jaką chcecie urządzić imprezę, my zdecydowaliśmy, że zamiast
        tradycyjnego wesela będzie impreza w dwóch setach czyli najpierw obiad dla
        rodziny - jeszcze nie ustaliliśmy menu, ale cena będzie wahać się w granicach
        80-100zl/osoba(przystawki, zupa, drugie danie, deser; kawa i herbata bez
        ograniczeń a zimne napoje 0,5l na łebka) całość potrwa około 3-4 godzin; a
        wieczorkiem imprezka dla znajomych ze szwedzkim stołem(propozycje mają naprawdę
        fajne) i jakąś zupą na gorąco i to wyjdzie też około 100zl/osoba, w tym
        wliczona jest obsługa i sala do 4 rano. muzyka jest we własnym zakresie, my
        mamy zamiar skombinować wzmacniacz i podłączyć go do komputera z przygotowaną
        wcześniej listą przebojówsmile w cenę nie jest wliczony tort, alkohol też
        załatwiamy sami, ale obsługę mamy już w cenie i co jeszcze... aaa, wiem,
        dekoracja sali też we własnym zakresie, oni tylko przygotowują stoły. jakbyś
        miała jeszcze jakieś pytania, to wal śmiałosmile
        • Gość: M&M Re: ślub na Bemowie IP: 10.201.56.* 19.04.05, 13:27
          My jesteśmy z Jelonek smile Ale ślub bierzemy w usc Targówek. Też planowaliśmy
          zrobić przyjęcie w Zeppelinie, ale wkońcu robimy je na Ursynowie, bo goście
          mają stamtąd bliżej do swoich domów, no i mają lepszy dojazd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka