Gość: julka54 IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:56 Nie jestem z Poznania w sobotę wyruszam tam na poszukiwanie sukni. Proszę o pomoc gdzie mam sie udać w poszukiwaniu pięknej i niedrogiej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: Suknie w Poznaniu IP: *.fan-tex.com.pl 20.04.05, 12:24 zobacz tu www.julia.ig.pl/mapka.html 510 i 512 to moje faworytki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Suknie w Poznaniu IP: *.echostar.pl 20.04.05, 13:40 zajrzyj na ul.Sw.Marcin róg piekary salon mody warchalewska, mają naprawde piękne sukni, duży wybór, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Suknie w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 13:46 Visual chris na os Wichrowe wzgórza, Jolanta Koprowska oraz mary Kate na podgórnej przepiekne suknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Suknie w Poznaniu IP: *.echostar.pl 20.04.05, 14:32 Visual chris odradzam, kiepskie materiały, w podobnej cenie co visual ma anna lachor -o niebo lepsze suknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Suknie w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 14:47 E imienia nie masz? Co sie z Toba dzieje, czy imienia swojego nie potrafisz napisac? Visual chris robi z podobnych materiałow i widziałam to wiem i juz a swoja droga anna lachor tez ładne robi tylko drogie a kolezanka szuka ładnych i tanich Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Suknie w Poznaniu IP: *.echostar.pl 20.04.05, 14:50 czasem warto dopłacić i mieć lepsza jakosc prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Suknie w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 15:53 Nie zgadzam się... Miałam sukienkę z tego salonu i choćuszyta tanio to w pełni profesjonalnie i z bardzo dobrych materiałów. Rekomendacją niech będzie to że bez problemu sprzedałam ją potem dalej mimo że nie była jakoś super markowa Za kilka tygodni kolejna panna młoda będzie cieszyć oczy pana młodego i gości - a wygląda przecudnie w "mojej" kreacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasi222 Re: Suknie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:22 Wypozyczam suknie w Poznaniu w salonie Cymbeline na 23 Lutego.Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Suknie w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:23 to w salonie cymbeline można wypozyczyc suknię? ile to kosztuje i czy wybór jest tdużyi czy dopasują suknię do Twojej figury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka54 Re: Suknie w Poznaniu IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:22 Dziękuję wszystkim za szybką odp. W poniedziałek napiszę jak mi poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Suknie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:47 Bardzo duzo salonow jest na ulicy Glogowskiej. Wiekszosc pewnie dosc droga, ale za to wszystkie blisko siebie i nie trzeba biegac po calym miescie a moze bedziesz chciala tylko zobaczyc, w jakim fasonie Ci dobrze, podpatrzec cos, a potem uszyjesz sobie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: Suknie w Poznaniu IP: 80.48.189.* 21.04.05, 09:31 jest jeszcze salon na dąbrowskiego (blisko skrzyżowania z żeromskiego) chyba tam mają suknie Madame Zaręba - ja miałam od niej sukienkę, byłam baaaardzo zadowolona, szyta na miarę, niedrogo (koleżanka, która ja kupowała dała 1000 zł, ja potem odkupiłam za pół ceny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Suknie w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:03 Marie kate na Podgórnej, Pracowna Pani Jolanty Koprowskiej - choć Marie Kate to jej salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunka Re: Suknie w Poznaniu IP: *.echostar.pl 21.04.05, 10:36 Salon ślubny Nicole na matejki, piękne suknie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka54 Re: Suknie w Poznaniu IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:21 W Poznaniu odwiedziłam trzy salony: Julia, Lisa Ferrera oraz Cymbeline. W Julii duzy wybór, suknie bardzo ciekawe i oryginalne. Najbardziej podobały mi sie modele 510 i 511. Lisa Ferrera suknie piekne i klasyczne, przykładem może być model 4195. W obu salonach bardzo miła obsługa. Co do Cymbeline to byłam rozczarowana. Same koronki i firanki. Nic dla mnie. Teraz zastanawiam się którą z wymienionych sukien mam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś