Dodaj do ulubionych

ślubny manicure

IP: 62.29.138.* 21.04.05, 13:09
wiem ze zrobie sobie frencha...ale... jest tak wiele wzorkow i dodatko w
frencha, ze juz sama nie wiem. moze macie jakies linki do slubnego manicuru?
nie chce standardowego bialego paseczka na mlecznym tle...
Obserwuj wątek
    • dafni Re: ślubny manicure 21.04.05, 15:10
      www.allthingsnails.co.uk/gallery%20wedding%20nails.htm
      www.allthingsnails.co.uk/gallery%20french%20manicure.htm
      Tu jest trochę zdjęć. Niektóre całkiem ładnie wyglądają.

Pozdrawiam
      • Gość: * Re: ślubny manicure IP: *.example.net / 62.111.216.* 21.04.05, 15:29
        dla mnie koszmarrr
        • lama_83 Re: ślubny manicure 21.04.05, 16:18
          wiekszośćz nich jest okropna, to nie paznokcie, ale juz wrecz pazury!!!
          • Gość: Triss Re: ślubny manicure IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.04.05, 10:50
            zgadzam sie w zupelnosci :] jak mozna funkcjonowac z takimi paznokciami? to jak
            w tym kawale: "Co pani robi, ze ma pani takie dlugie paznokcie? - Nic.." :]
    • kasia_na_102 Re: ślubny manicure 21.04.05, 20:55
      Tutaj jest sporo, również krótszych
      www.netwesele.com/forum/viewtopic.php?t=1329
      • Gość: Triss Re: ślubny manicure IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.04.05, 11:00
        te zdjecia utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze "zwykly" french jest
        najladniejszy i najbardziej elegancki. I kropka. smile
    • Gość: Karolka Re: ślubny manicure IP: *.chello.pl 21.04.05, 21:10
      No z takimi łopatami to już tylko iść kopać w ogródku!
      • chipsi Re: ślubny manicure 21.04.05, 21:19
        No tak, zawsze przecież można najpierw pokopać w ogródku poobgryzanymi
        paznokciami i tak iść do ślubu wink
        • Gość: Karolka Re: ślubny manicure IP: *.chello.pl 21.04.05, 21:31
          Chipsi, nie unoś się niepotrzebnie. Uważam, że zadbane paznokcie są bardzo ważne
          (nie tylko do ślubu) i sama jestem wielbicielką frencha. Nie mam nic przeciwko
          tipsom, jeśli są umiejętnie wykonane, ale takie kilkucentymetrowe "plastikowe"
          skorupy wyglądają dość groteskowo. No chyba że się chce, żeby to one były
          bohaterami wieczoru...
          Ale każdemu wedle upodobania!
          • chipsi Re: ślubny manicure 22.04.05, 20:14
            Karolko, nie unoszę się, tak mi się tylko głupio skojarzyło i właściwie nie
            odnosiło do Ciebie smile Muszę przyznać że sama noszę króciutkie paznokcie i
            zastanawiam się czy ulec presji noszenia tipsów na ślubie. Podobają mi się
            strasznie, ale jak się będę czuć? Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłam.
    • Gość: mikolka Re: ślubny manicure IP: 80.51.237.* 21.04.05, 21:25
      o matko, takie paznokcie to w ogóle są dla ludzi? chyba musiałabym już zacząć
      takie nosić, żeby się do śłubu przyzwyczaić... bozia dała mi trochę talentu i
      sama sobie zrobię do ślubu paznokcie - krótkie, własne i z maleńkimi białymi
      kwiatkami - i tak będę miała rękawiczki, więc mało kto zobaczysmile
    • Gość: Aga Re: ślubny manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:17
      A moze coś z tego www.wizaz.pl/?content=category&id=33
      • byhanya Re: ślubny manicure 21.04.05, 22:37
        blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        takie szpony to tylko kupuja sobie "panie" bladynki z podwachockiej wsi...
        (przepraszam wszystkich z wachocka i inne blondynki)
        • Gość: Ada Re: ślubny manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:43
          sama zakladam tipsy i wiem ze zazwyczaj kobietki chca mieć dlugie ( choc
          niekoniecznie im pasuje, ladnie wyglada itp) a potem maja pretensje ze sie
          zlamal paznokiec po jednym dniu, osobiscie wole umiarkowania krótkie paznokcie,
          szczegolnie na slub, bo nic gorszego jak podczas zabawy zlamie sie paznokiec -
          skutecznie psuje humor
          • ulakoszula Re: ślubny manicure 22.04.05, 13:50
            Śmiesznie wygląda jak po ślubie panna młoda próbuje pozbierać z ziemi drobne monety smile Dłubie i dłubie tymi pazurkami i nie może nic podnieść
            • Gość: a Re: ślubny manicure IP: 195.94.206.* 26.04.05, 10:54
              monety to jeszcze ujdzie, ale jak nie może podnieść obrączki z tacki i założyć
              mężowi na palec...
    • hanna100 Re: ślubny manicure 26.04.05, 10:59
      ja polecam paznokcie żelowe, oczywiście nie takie długie szpony, ale troszkę
      dłuższe ładnie się prezentują. Osobiście podoba mi się biała końcóweczka
      wtakim kształcie ^ (mam nadzieję, że da się to zrozumieć), obrysowane złotkiem
      lub sreberkiem, a w środeczku cyrkonia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka