Dodaj do ulubionych

Propozycje sukien slubnych.

IP: *.201-136-217.adsl.skynet.be 25.04.05, 02:34
Taka stronka z sukniami
www.lesitedumariage.com/site/tomymariage/templates/index.asp?page=2
Ja wybralam sobie taka
www.lesitedumariage.com/site/tomymariage/templates/index.asp?Page=4&id_robe=4158#
wink
Obserwuj wątek
    • Gość: Malinka Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.201-136-217.adsl.skynet.be 25.04.05, 02:52
      Myslalam rowniez o tej
      www.lesitedumariage.com/site/tomymariage/templates/index.asp?Page=4&id_robe=4178#
      ale w zwiazku z tym ze ona ma zbyt dlugi tren a ja zbyt bardzo boje sie
      przerobek oryginalnej sukni wiec zdecydowalam sie na ta powyzej.smile
      • ardzuna Re: Propozycje sukien slubnych. 25.04.05, 18:53
        Gość portalu: Malinka napisał(a):

> Myslalam rowniez o tej
        >
        (...)
        > ale w zwiazku z tym ze ona ma zbyt dlugi tren a ja zbyt bardzo boje sie
        > przerobek oryginalnej sukni wiec zdecydowalam sie na ta powyzej.smile

E, jak szaleć, to szaleć. Ta druga moim zdaniem ładniejsza.
        • Gość: Malinka Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.243.81.adsl.skynet.be 25.04.05, 19:04
          > Gość portalu: ardzuna napisał(a):
          > E, jak szaleć, to szaleć. Ta druga moim zdaniem ładniejsza.
          wiem tak myslalam ale jeszcze do tego dochodzi to ze slub bede miec pod koniec
          sierpnia a ona z dlugimi rekawami jest no ale wybor juz podjety wink))
          Pozdrawiam
          • Gość: Maddalena Jesteście upierdliwe IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.04.05, 20:33
            jak stare zrzędy!!!
            Malinka poprosiła o radę
            Che mieć tren chce mieć taką suknię ten jedyny w życiu raz a wy tu jakieś
            opowieście dziwnej treści wypisujecie.
            Malinko już jakieś setki tysięcy kobiet miało treny, o ile dobrze pamietam
            księżna Diana na 10 m, i jak znam życie wszystkie upinają te treny i szaleją
            jak nigdy!!!
            Bierz tren wypróbuj z wersją nieupiętą i upiętą, bo to będzie konieczne, albo
            też z przewiazaniem na ręku, na 120% będziesz pięknie wyglądała i ekstra się
            bawiła!!!
            I parkietu starczy a suknia slubna to taka której nie założysz już nigdy, a nie
            w stylu halki którą z powidzeniem i na Sylwestra mozna zarzucić z braku laku
            Też mam tren i wiem doskonale że te dziewczyny często piszą przez jakąś głupią
            zawiść i chyba chęć dopiekania innym bo one nie mają albo nie wiem co...
            • Gość: Malinka Do maddaleny IP: *.243.81.adsl.skynet.be 25.04.05, 20:59
              dziekuje ci Maddaleno za mile slowa sprawily mi przyjemnosc tak mam zamiar
              zrobic bawic sie na calego i nie zwazac na nic dziekuje i pozdrawiamsmile)
            • Gość: Maddalena Re: Jesteście upierdliwe IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.04.05, 21:28
              Nie ma za co, po prostu czasami dziwię się tym dziewczynom ile zgryźliwoścui w
              człowieku moze siedzieć
    • althea35 Re: Propozycje sukien slubnych. 25.04.05, 08:27
      Obydwie maja bardzo dlugie treny. Bedziesz potrzbowala kogos do pomocy przy
      poruszaniu sie. A co z tancaem? Caly parkiet tylko dla Ciebie i tylko spokojne
      tance??
      • dafni Re: Propozycje sukien slubnych. 25.04.05, 09:42
        Taki tren wcale w niczym nie przeszkadza. W czasie wesele upina się go z tyłu i
        już można się bawić.
        • Gość: Malinka Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.243.81.adsl.skynet.be 25.04.05, 18:29
          Tak wiem tren, ale bardzo chcialam suknie z trenem takze i na weselu mam zamiar
          bawic sie wspaniale ,nie patrzac na tren na nic w koncu raz w zyciu taka noc i
          raz w zyciu mam na sobie taka sukienke , co mi tam smile).
          Nie pomyslalam o tym ,ze tren mozna upiac ale jeszcze nic straconegowink)
          • Gość: Niki Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 21:47
            Tren to naprawde zaden problem. Mozna od spodu sukni przyszyc takie zaczepki i
            zrobic, w zaleznosci od dlugosc trenu, 1 lub 2 faldki, ktore fajnie sie
            ukladaja, a co najwazniejsze nic w tancu sie nie placze pod nogami i nie
            zamiatasz parkietu suknia cala nocsmile)
            • Gość: ArtDecor Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 21:58
              boze co za kicz...gdzie wy te wesela macie?w koziej wolce??
              • Gość: Maddalena Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.04.05, 22:01
                pokaż swoją droga Art Deco
                • Gość: Maddalena Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.04.05, 22:10
                  To we Wrocławiu w stodołach robicie nadal???
                  • Gość: Malinka Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.243.81.adsl.skynet.be 25.04.05, 22:13
                    No jasne a co tam ludzie beda mieli co gadac ( a dlaczego we Wroclawiu)
              • Gość: Malinka Do ArtDecor IP: *.243.81.adsl.skynet.be 25.04.05, 22:05
                Tak w twojej stodole jesli chcesz dokladniej wiedziec a jak nie masz co pisac
                to sie nie wypowiadaj bo twoje krytyki i tak nic nie zmienia a suknia ma mnie
                sie ma podobac a nie tobie zgryzliwy czlowieku.
              • Gość: Malinka Re: Propozycje sukien slubnych. IP: *.242.81.adsl.skynet.be 26.04.05, 14:52
                ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka