Gość: Karola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:26 Mamy ślub 20 sierpnia o 18:30 z Kościoła do sali jest kawałek. Czy to nie za późno???? Wczesniej się nie dało-ja ciągle mam wątpliowści. Jak rozplanować ten dzień????Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uchacha Re: Ślub-18:30??? 25.04.05, 22:36 MUSICIE SIĘ POSPIESZYĆ BO BĘDZIECIE MIEĆ KTÓTKIE WESELE A I TAK WAM MIGIEM ZLECI NAJLEPSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Ślub-18:30??? 26.04.05, 08:53 My też mamy późno - 18.15 tyle że pod koniec czerwca, więc są jeszcze bardzo długie dnie. Wybraliśmy taką godzinę specjalnie, żeby goście dłużej bawili się na weselu. Do lokalu dotrzemy na 20 - w sam raz żeby zacząć całonocną imprezę i żeby goście mieli siłę hulać do 6 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Ślub-18:30??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:07 Z naszą godziną po prostu nie mielismy wyjscia taka już tylko została i to jest na mszy wieczornej. Nie wiem czy to jakas różnica. Mam tez nadzieje ze jeżeli wesele zacznie się koło 20:30 to goście beda się dłużej bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ślub-18:30??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:45 Wydaje mi się ze to dopowiednia godzina na ślub przynajmniej wesele nie za długo będzie nie umęczycie się i wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Ślub-18:30??? 28.04.05, 00:45 Jeżeli sierpień będzie gorący, to taka pora ślubu może się okazać strzałem w dziesiątkę. Proponuję nie zadręczać się godziną ślubu, a zająć przygotowaniami. Wcześniej przecież możecie pojechać na zdjęcia. Najlepiej w miłym towarzystwie albo u zaprzyjaźnionego fotografa, bo to bardzo odpręża. Wiem po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Ślub-18:30??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:47 Dzieki bardzo yskyerka za pocieszenie. nie daje mi to po prostu spokoju moja przyszła teściowa ciągle mi powtarza "jeszce nie byłam na weselu co by się tak późno zaczeło"-więc sama rozumiesz czemu mnie to tak dręczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Ślub-18:30??? IP: *.devs.futuro.pl 28.04.05, 22:18 To super pora. Bylam raz na slubie na 13 i to bylo straszne, jak o 2 goscie padali ze zmeczenia i kombinowali, jakby tu prysnac i isc spac. A panna mloda miala lzy w oczach, ze przeciez orkiestra do 5 i jeszcze cos na cieplo bedzie... Ale pa 12 godzinach mozna miec dosc. Sama bede miec slub o 17, to pora w sam raz, chociaz jakby byla mozliwosc na 18, to bym sie nie zastanawiala. Odpowiedz Link Zgłoś
maggdusia Re: Ślub-19.00 29.04.05, 08:17 A ja tam miałam i było super. Wesele od 20.30, a nie jakaś zabawa od 14 jak w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś