Gość: asia IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 28.04.05, 12:16 Kochani poszukuje miejsca gdzie można kupić proste, TANIE zaproszenia - może drukarnia... Dodam żę jestem Warszawy, jednak w grę wchodzi i okolica <do 150 km> Z góry bardzo dziekuję za odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loozik_goozik Re: zaproszenia :) IP: 217.153.224.* 28.04.05, 12:20 zrób sama, tanio Cię wyjdzie. Ja kupiłam papiery w cezexie (pl. wilsona), wstążki, koperty - calość mnie wyjdzie 120 zl za 120 zaproszen zamiast 650 (tyle życza sobie w punkcie poligraficznym). I zaproszenia wyszły sliczne - jak z Cartalii!! ps. na robieniu spedzilismy tylko 1 weekend!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: zaproszenia :) IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 28.04.05, 12:31 poszukuję inspiracji... czy możesz opisać jak zrbiłas swoje zaproszenia?? J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loozik_goozik Re: zaproszenia :) IP: 217.153.224.* 28.04.05, 12:48 kupila taki sliczny papier z delikatnym brokatem i zatopionymi cieniusieńkimi i króciotkimi niteczkami (cena 8 zl za arkusz 70x100). Wycinam taki format zeby po złożeniu na pół wyszedł mi kwadrat - kształt jak okładki do ksiązki. W środek wklejam biala wkladkę z nadrukowanym tekstem (druk na laserówce na satynowym i dobrej jakosci papierze). Daje tę wkładkę i przednią częśc :okładki przewiązuje wstążką: cartalia.com.pl/pl/slubne/pokaz.php? &id=9044busq&ujecie=ujecie1&zedycja=&klucz1=katalog&szukaj=busquets - u mnie jest w poziomie otwierana. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: zaproszenia :) 28.04.05, 12:22 Ja kupiłam na allegro takie proste, skromne, ale bardzo ładne. Wszystkim się bardzo podobają, a cena niższa niż w sklepie. Bardzo tanio i zero roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinga Re: zaproszenia :) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 12:32 Ja kupuję taniutkie troche tandetne za 1,50. Ale te po 5zł przerazaja mnie ceną. Szczeże mówiąc to ja również nie dostałam nigdy droższego. Szkoda przepłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: zaproszenia :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 28.04.05, 12:33 Niestety nie mam czasu na samodzielne wykonanie. wiem ze to wychodzi najtaniej ale cóż... moze jeszcze ktoś zna tanie miejsca ??? dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: zaproszenia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:35 skontaktuj się z Jakubem 601231900 Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: zaproszenia :) 28.04.05, 12:35 My mamy te: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=48862200 Uważam że są bardzo ładne i skromne i od razu wiadomo że to zaproszenie na ślub, a większość tych drogicha zaproszeń to równie dobrze mogą pasować na stypę... Bo nie wiadomo o co w nich chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: zaproszenia :) 28.04.05, 13:09 Rzeczywiście bardzo ładne, ale kosztują aż 10 zł!!! Jak dla mnie to zdecydowanie za dużo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: zaproszenia :) 28.04.05, 14:12 Tak, to jest cena za 10 szt, tak więc jedno zaproszenie wychodzi 1 zł + wysyłka, ale jak się bierze więcej to wychodzi taniej oczywiście. Mnie przy 40 szt. wysło jakos niecałe 1,3 zł a w sklepie 1 szt. kosztyje 1,9 zł. Dokładnie te same zaproszenia!!! No i znowu kilka "groszy" zaoszczędzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgs1 Re: zaproszenia :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:25 ale to chyba cena za 10 sztuk! Wiec wychodzi taniej- po 1 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: zaproszenia :) 28.04.05, 15:57 dokładnie tak, ale jesliby nawet doliczyć opłatę 5 zł za przesyłkę to i tak wychodzi taniej niż w sklepach. Dlatego napisałam że w sumie z opłatą wychodzą troszkę droższe niż 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman :::::::Do amoniii::::::::: 28.04.05, 13:15 Właśnie coś znalzałam: www.allegro.pl/show_item.php?item=48378877 Czy to są te same zaproszenia, które podałaś w swoim linku? Bo tu sa dużo tańsze, chyba że znowu coś pomieszałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czumbalalajka Re: :::::::Do amoniii::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:06 a przeczytałyście na aukcji, że to cena za "w komplecie 10 szt. kopert, -cena za 10 szt."???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinga Re: :::::::Do amoniii::::::::: IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 14:15 Właśnie takie mniej więcej kupujemy. Można je dostać w zwykłych sklepach z ślubnymi dodatkami. Takie zaproszenia sa w cenach 1-1,5zł przeróżne wzory Odpowiedz Link Zgłoś