Dodaj do ulubionych

Limitowane ulgowe bilety MPK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 20:36
W tym roku miasto dało limit na ulgowe bilety MPK. Jest koniec maja a jest wykorzystana większa połowa liczba biletów. Moim zdaniem do grudnia ich zabraknie i uczniowie będą musieli kupować całe bilety. Nie dotyczy to studentów którzy mają przyznane zniżki ustawowo. Dlatego też kto bystrzejszy niech sobie kupi większą ilość biletów ulgowych na czarną godzinę.
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń Re: Wolanamerykanka na przystankach mpk IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.05.11, 07:42
      Mnie coraz bardziej irytuje ten bałagan na przystankach robiony przez te blokujące nawet przez kilka minut przystanki inne autobusy. MPK jest be, ale jak widzę mój autobus który czeka na wjazd na przystanek bo jakiś inny go zablokował i stoi kilka minut sprzedając bilety to mnie trafia. Szczególnie Plac Wolności czy na przeciw U.W. są najczęściej zastawione. Zdarzyło się też ze autobus MPK stał jako trzeci czy czwarty , ominął te prywatne i odjechał a ja zostałem bo nie zauważyłem że on tam stoi i czekaj godzinę na następny.
      • Gość: Emilia Re: Wolanamerykanka na przystankach mpk IP: *.38.160.60.resman.pl 28.05.11, 19:06
        A mnie nie irytuje. Skoro cos jest miasta to dlaczego ma korzystać z tego tylko mpk? Niech stoją i czekają. A ciesze się że jest jakaś inna alternatywa dla mpk, czyli Ci prywatni przewoźnicy. Szkoda że nie ma ich więcej-tzn. jeżdżących po mieście a nie tylko poza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka