Dodaj do ulubionych

Czy planujecie pończochy kabaretki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:12
Czy planujecie założyć pończochy kabaretki? Bo ja się właśnie zastanawiam jak
to może wyglądać w zestawieniu z suknią ślubną (wszystko ecru) i czy to w
ogóle pasuje?
Obserwuj wątek
    • minerwamcg Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? 29.04.05, 01:16
      Zdecydowanie nie. Kabaretki kojarzą mi się z okolicznościami i osobami hm,
      oględnie mówiąc, niezbyt dystyngowanymi smile)). A na pannie młodej...Ot, taka
      sobie pikanteria dla ubogich, wybryk za zgodą policji i perwersja z przeceny.
      • agamaks Minerwa, cudo opis! ntxt 29.04.05, 14:00
      • Gość: JUSTKA Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? IP: 62.29.138.* 29.04.05, 14:22
        poza tym kabaretki postrzegane byly w sposob opisany przez minerwe w czasach
        mlodosci naszych babc lub mam. teraz nosi sie je jak kazde inne rajstopy czy
        ponczochy. przeciez zyjemy w XXI wieku i rajstopa nie powinna budzic takiego
        typu emocji. dziwie sie na prawde...
      • Gość: majowa-panna Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:10
        no nie wiem czy perwersja "z przeceny" bo z tego co widziałam są droższe od
        normalnych pończoch wink
    • Gość: mikolka Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:50
      moim zdaniem nie pasują kompletnie, no chyba, że suknia ślubna jest w konwencji
      kabaretowejsmile
    • Gość: An Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? IP: *.arcor-ip.net 29.04.05, 13:56
      moim zdaniem nie bardzo pasuja, jak lubisz takie nosic to juz fajnie wygladaja
      ale pod spodniami. Mysle ze cienkie rajstpy 15DM w kolorze jasniutkiego ecru
      beda najodpowiedniejsze.
    • pepperann Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? 29.04.05, 14:12
      Ja jeszcze nie wiem, ale nie wykluczam. W Calzedonii sa odstepne takie
      kabaretki w bardzo drobniutenka siateczke, ktore nie wygladaja wcale kabaretowo
      i do wielu sukni beda ladnie wygladac. Moze popatrz tam? Wiem, ze na pewno maja
      samonosne, nie wiem czy tez takie do pasa do ponczoch.
      • Gość: JUSTKA Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? IP: 62.29.138.* 29.04.05, 14:18
        a ja uwazam ze pasuja. zreszta i tak niezbyt beda widoczne... ja mam suknie
        ecru i zakladam ponczochy kabaretki w duze oczko w kolorze ecru. uwazam ze o
        indywidualna decyzja kazdej z nas.
    • souss Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? 29.04.05, 15:28
      ja tez uwazam ze pasuja i tez sie nad nimi zastanawiam smile
      • Gość: Ell kabaretki .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.05, 15:52
        ... to już nie to samo co za czasów Ćwiekasmile) teraz potrafią być równie
        eleganckie jak pończochy (pomijam rajstopy, gdyż to dla mnie standart).
        Pończochy samonośne z ładną koronką potrafią być fajne, ale ładne pończochy z
        pasem to już majstersztyk .. zwłaszcza, że mężczyźni nie miewają teraz często
        okazji aby nas zobaczyć w takim strojusmile) kabaretki również rozważam, ale
        takie super delikatne, gdyby było bardzo gorąco, no i oczywiście muszą być w
        formie pończochsmile
        • Gość: majowa-panna Re: kabaretki .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:12
          pytałam o te kabaretki, bo od kilku tygodni bezskutecznie poszukuję
          śmietankowych pończoch i dostać nie umiem sad a kabaretki w tym kolorze
          widziałam... jestem zdesperowana.
          • Gość: Niki Re: kabaretki .. IP: *.devs.futuro.pl 29.04.05, 20:24
            Uwazam, ze kabatetki to swietny wybor, swietnie wygladaja i naprawde pasuja
            nawet do tradycyjnej sukni slubnej. Delikatna drobna siateczka jest bardzo
            orginalna i nie budzi u mnie niemoralnych skojarzensmile) Sa idealne na sierpniowe
            upaly.
          • Gość: Ell Re: kabaretki .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.05, 20:25
            ale takie pończochy są wszędziesmile)) w Warszawie
            • Gość: majowa-panna Re: kabaretki .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:35
              ale ja nie jestem z Warszawy sad
              • Gość: Ell Re: kabaretki .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 20:39
                koszt pończoch + koszt kuriera i masz pończochy w kolorze ecrusmile))
    • kmb3 Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? 29.04.05, 21:48
      A ja założyłam na własnym ślubie ecru kabaretki pończochy. I czułam się super i
      wyglądałam super.
      pozdrawiam
    • Gość: mimi Re: Czy planujecie pończochy kabaretki? IP: *.ppp.tiscali.fr 01.05.05, 11:18
      A niby dlaczego nie pasuja? Bo pochodza z kabaretu?wink)Nie badzmy
      staroswieckiesmile)
      Ja osobiscie tez takie mialam, czulam sie swietnie i "przewiewnie"wink)) Zwykle
      rajtuzy czy ponczochy nie przepuszczaja tak latwo powietrza, a wiadomo, zimno w
      sukni slubnej nie jestsmile))
      Mialam i polecam....w koncu chyba goscie weselni nie beda Wam pod suknie
      zagladac, co?wink) To ma byc "cos" w czym Wy bedziecie dobrze sie czuc, bo to
      Wasz dziensmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka