bawolek 25.03.04, 11:33 Co może przynieść tranzytujący mars w koniunkcji z MC(bliźnięta) w dniu rozmowy kwalifikacyjnej. Mars w horoskopie urodzeniowym jest w VII domu w znaku ryb,a włada domem VIII. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bawolek Re: Mars na MC 25.03.04, 23:52 Aha, nie wiem czy ten dodatkowy tranzyt moze miec znaczenie, ale jednoczesnie z tym tranzytującym marsem, merkury będzie tranzytował dom IX i utworzy koniunkcje z urodzeniowym saturnem (dokładnie na wierzchołku domu IX w byku) W choroskopie urodzeniowym merkury jest w V domu i ma dość silny wpływ na horoskop jego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
bawolek Re: Mars na MC 02.04.04, 00:22 Dzięki serdeczne.Rozumiem, że dzisiejsze wyjaśnienia to nie Prima Aprilis. wydaje mi się, że nie, bo rzeczywiście wzbiera we mnie aktywność. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bawolek a może jednak... 29.03.04, 12:48 a może jednak ktoś potrafi powiedzieć coś na temat, czy może moje pytanie jest niezrozumiałe, jeśli tak to postaram się doprecyzować... Odpowiedz Link Zgłoś
bawolek please - termin już blisko 30.03.04, 15:53 Co może nieść taki czas i jak to rokuje tej rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mars na MC 31.03.04, 00:13 Nie znam calego horoskopu, ale uwazam, ze jak Mars tranzytuje MC w dniu rozmowy kwalifikacyjnej, to nie jest zle. To nowe dzialanie - jezeli zaznaczone takim tranzytem moze byc skuteczne. Nie wiem jak ma sie to do Ksiezyca (nerwy?). Odpowiedz Link Zgłoś
pantomass Re: Mars na MC 01.04.04, 20:01 Witaj Bawolku Mars na MC może dawać dużą aktywność zawodową, przeważnie w postaci jakiegoś nagle pojawiającego się pilnego zadania. Cały potencjał energii zostaje skierowany na jeden jedyny cel, pozostawiając wszystko inne na uboczu. Grozi to jednokierunkowością, lecz może prowadzić do sukcesów, zwłaszcza gdy się wykorzysta chwilową dynamikę wewnętrzną i ambicję. Na tranzyt ten trzeba uważać, bo pod jego działaniem łatwo o przemęczenie a i życie rodzinne może ucierpieć, jeśli wspomniane zadanie burzy wcześniej przygotowane plany. Czasem nagłe kłopoty, związane z losem najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Mars na MC 30.04.23, 04:34 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś