Gość: JUSTKA IP: 62.29.138.* 05.05.05, 08:40 bedziemy miec srebrnego metalika. jakie szarfy do niego pasuja? ja mam suknie w kolorze ecru, moj narzeczony grafitowy garnitur. oto link: www.allegro.pl/show_item.php?item=50374144 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolka Re: które szarfy na samochód? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:24 o rany, a musisz mieć takie karbowańce? nie lepsza zwykła kremowa albo biała wstążka z pasmanterii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:23 wlasnie nie... wole takie Odpowiedz Link Zgłoś
joannadab1 Re: które szarfy na samochód? 05.05.05, 11:29 Szczerze to mi sie te szarfy nie podobają,na Twoim miejscu wzięłabym białą tiulową wstążkę. Ale jeeśli Tobie się one podobają to moim zdaniem najlepsza byłaby 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddalena Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:47 przede wszystki do sukni ecru nie bardzo pasuje grafitowy garniitur a wstążki są nieciekawe...polecałabym znależienie ładnej wstążki w Pasmanterii albo w zwykłym sklepie z tkaninami kawałek tiulu czy szyfonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: które szarfy na samochód? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:57 > przede wszystki do sukni ecru nie bardzo pasuje grafitowy garniitur a co, widziałaś tę suknię i ten garnitur? jak mnie denerwują takie teksty! dziewczyna nie pyta o poradę stylisty od siedmiu boleści tylko o wstążki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:19 dziekuje Ci bardzo mikolka. masz racje, tez mnie denerwuja takie texty "stylisto" od 7 bolesci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:37 ojej ojej i co mam się teraz pochlastać my też tak mamy grafit + ecru do tego dodatki w odcieniach ciemnego pomarańczowego + pomarańczowe kwiaty a wg Ciebie jaki pasuje mądralo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddalena Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:50 Ależ z was nerwuski, ja też wyraziłam swoją opinię na ten temat nikogo nie zamierzałam obrażać dlatego nie wiem czemu wy to robicie Przemilczę wasze prostackie teksty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:21 kto tu jest prostakiem... poza tym nie pytalam o to czy pasuje grafit do ecru, bo wiem ze pasuje i tak wlasnie wybralismy tylko o wstazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:20 brawo majowa-panno !!! pochlastajmy sie razem, bo madrali nie pasuje grafit do ecru!!! hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:19 hmmm grafitowy garnitur ( baaaardzo ciemny grafit ) pasuje do wszystkiego!!! kwestia dobrania kamizelki i koszuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:34 Justka masz rację. kwestia dobrania dodatków jest najważniejsza. moj tez ma ciemny grafit i bardzo mi się w nim podoba (jest brunetem) poza tym garnitur zostanie też na inne okazje nie tylko jednorazowo, nie wyobrażam go sobie w brązie albo czymś innym, czarny kojarzy mi się z żałobą. teściowa coś mówiła o muszce ale dzięki Bogu wcześniej kupiłam mu na gwiazdkę ładny krawat na tą okazję więc raz że nie ma wyjścia (hihi) a raz że sam nie chce muchy (uuuuuuuuuuuffff...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:40 racja, grafit na kazda okazje pasuje. a braz... nie zawsze... czarny... pogrzebowy...bez... raczej sezonowy, wiec grafit najbardziej uniwersalny. do tego koszula ecru i kamizalka grafitowa z jakimis wzorkami zlotawymi i identyczny krawat lub musznik ( do wyboru ) i pasuje do ecru. poza tym w kazdym salonie powiedza ze grafit jest ok do kazdej chyba sukni, to raz , po drugie wystarczy obejrzec katalogi slubne, w ktorych rowniez sa takie zestawienie, a po trzecie w salonie tez doradzaja lub pewne rzeczy odradzaja, a grafit wszedzie polecali plus ecru koszula i jest GIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {)i(} Re: które szarfy na samochód? IP: 217.153.224.* 05.05.05, 11:52 A nie lepsza kompozycja kwiatowa na masce bo te szarfy tak prawde mowiac nie są zbyt ładne (to tylko moja opinia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:22 ja nie znosz kwiatow na masce wole takie wstazki z tym ze nie moge zdecydowac sie na kolor, chyba 6... Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: które szarfy na samochód? 05.05.05, 12:25 Do srebrnego metalika będzie pasowało wiele kolorów. Może spróbujesz dobrać szarfy do tonacji bukietu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:23 ooooooooo!!! yskyerka masz racje!!! dziekuje Ci bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:26 dziękuje wszystkim, nawet tym, ktorzy chca wbic szpile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:38 w sprawie ślubnych dekoracji właśnie znalazłam linki jakby ktś chciał: www.dekoracjeweselne.pl/index.html?sid=2&gid=23 www.dekoracjekrystian.com.pl/index.php?pg=4 www.balony.krakow.pl/pl_,sklep.php?id0=27&id1=57&id2=118 www.dekoracjekrystian.com.pl/index.php?pg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:40 ojoj dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:43 na tych stronach tez s takie wstazki, tylko mniejszy wybor. juz kupilam na allegro, nr 6. stroiki odpadaja, bo nie lubimy, tiuli tez nie. a same karbowane wstazeczki sa ok, takie jest moje zdanie. wiadomo kazdy ma swoj gust, ale i tak mi pomoglyscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:45 a ja dopiero rozmyślam co wybrać jutro chyba pojadę na giełdę kwiatową do tychów. mam zgryza bo samochód jest zielono-niebieski? jakiś taki kolor ma dziwny i co tu wybrać, ojjjj... Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: które szarfy na samochód? 05.05.05, 13:51 Może tylko białe dekoracje? My mieliśmy granatowy samochód, i białe szarfy, kokardy i różyczki wyglądały na nim ślicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:55 racja!!! to swietny pomysl i na pewno slicznie wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:55 ojojoj to faktycznie masz dylemat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: które szarfy na samochód? IP: *.arcor-ip.net 05.05.05, 14:07 Trudno powiedziec jaki kolor. Ja bym wziela pod uwage kolor twojego bukietu i bym dobrala te wstazki pod ich kolor. Nie znajac jednak bukietu ja bym wybrala cos z tych numerow: 7, 22, 17, 10 Nie wiem czy sniezno bialy by pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:04 a ja w końcu wybrałam nr 24 Odpowiedz Link Zgłoś