Dodaj do ulubionych

które szarfy na samochód?

IP: 62.29.138.* 05.05.05, 08:40
bedziemy miec srebrnego metalika. jakie szarfy do niego pasuja? ja mam suknie
w kolorze ecru, moj narzeczony grafitowy garnitur. oto link:

www.allegro.pl/show_item.php?item=50374144
Obserwuj wątek
    • Gość: mikolka Re: które szarfy na samochód? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:24
      o rany, a musisz mieć takie karbowańce? nie lepsza zwykła kremowa albo biała
      wstążka z pasmanterii?
      • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:23
        wlasnie nie... wole takie smile
    • joannadab1 Re: które szarfy na samochód? 05.05.05, 11:29
      Szczerze to mi sie te szarfy nie podobają,na Twoim miejscu wzięłabym białą
      tiulową wstążkę. Ale jeeśli Tobie się one podobają to moim zdaniem najlepsza
      byłaby 2.
      • Gość: Maddalena Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:47
        przede wszystki do sukni ecru nie bardzo pasuje grafitowy garniitur
        a wstążki są nieciekawe...polecałabym znależienie ładnej wstążki w Pasmanterii
        albo w zwykłym sklepie z tkaninami kawałek tiulu czy szyfonu
        • Gość: mikolka Re: które szarfy na samochód? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:57
          > przede wszystki do sukni ecru nie bardzo pasuje grafitowy garniitur

a co, widziałaś tę suknię i ten garnitur? jak mnie denerwują takie teksty!
          dziewczyna nie pyta o poradę stylisty od siedmiu boleści tylko o wstążki.
          • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:19
            dziekuje Ci bardzo mikolka. masz racje, tez mnie denerwuja takie
            texty "stylisto" od 7 bolesci!!!
        • Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:37
          ojej ojej i co mam się teraz pochlastać smile my też tak mamy grafit + ecru
          do tego dodatki w odcieniach ciemnego pomarańczowego + pomarańczowe kwiaty
          a wg Ciebie jaki pasuje mądralo?
          • Gość: Maddalena Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:50
            Ależ z was nerwuski, ja też wyraziłam swoją opinię na ten temat
            nikogo nie zamierzałam obrażać
            dlatego nie wiem czemu wy to robicie
            Przemilczę wasze prostackie teksty
            Pozdrawiam
            • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:21
              kto tu jest prostakiem... poza tym nie pytalam o to czy pasuje grafit do ecru,
              bo wiem ze pasuje i tak wlasnie wybralismy tylko o wstazki.
          • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:20
            brawo majowa-panno !!! pochlastajmy sie razem, bo madrali nie pasuje grafit do
            ecru!!! hehhe
        • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:19
          hmmm grafitowy garnitur ( baaaardzo ciemny grafit ) pasuje do wszystkiego!!!
          kwestia dobrania kamizelki i koszuli.
          • Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:34
            Justka masz rację.
            kwestia dobrania dodatków jest najważniejsza. moj tez ma ciemny grafit i bardzo
            mi się w nim podoba (jest brunetem) poza tym garnitur zostanie też na inne
            okazje nie tylko jednorazowo, nie wyobrażam go sobie w brązie albo czymś innym,
            czarny kojarzy mi się z żałobą. teściowa coś mówiła o muszce ale dzięki Bogu
            wcześniej kupiłam mu na gwiazdkę ładny krawat na tą okazję więc raz że nie ma
            wyjścia (hihi) a raz że sam nie chce muchy (uuuuuuuuuuuffff...)
            • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:40
              racja, grafit na kazda okazje pasuje. a braz... nie zawsze... czarny...
              pogrzebowy...bez... raczej sezonowy, wiec grafit najbardziej uniwersalny.
              do tego koszula ecru i kamizalka grafitowa z jakimis wzorkami zlotawymi i
              identyczny krawat lub musznik ( do wyboru ) i pasuje do ecru. poza tym w kazdym
              salonie powiedza ze grafit jest ok do kazdej chyba sukni, to raz , po drugie
              wystarczy obejrzec katalogi slubne, w ktorych rowniez sa takie zestawienie, a
              po trzecie w salonie tez doradzaja lub pewne rzeczy odradzaja, a grafit
              wszedzie polecali plus ecru koszula i jest GIT smile
    • Gość: {)i(} Re: które szarfy na samochód? IP: 217.153.224.* 05.05.05, 11:52
      A nie lepsza kompozycja kwiatowa na masce bo te szarfy tak prawde mowiac nie są
      zbyt ładne (to tylko moja opinia).
      • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:22
        ja nie znosz kwiatow na masce smile wole takie wstazki z tym ze nie moge
        zdecydowac sie na kolor, chyba 6...
    • yskyerka Re: które szarfy na samochód? 05.05.05, 12:25
      Do srebrnego metalika będzie pasowało wiele kolorów. Może spróbujesz dobrać
      szarfy do tonacji bukietu?
      • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:23
        ooooooooo!!! yskyerka masz racje!!! dziekuje Ci bardzo
    • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:26
      dziękuje wszystkim, nawet tym, ktorzy chca wbic szpile smile
      • Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:38
        w sprawie ślubnych dekoracji właśnie znalazłam linki jakby ktś chciał:
        www.dekoracjeweselne.pl/index.html?sid=2&gid=23
        www.dekoracjekrystian.com.pl/index.php?pg=4
        www.balony.krakow.pl/pl_,sklep.php?id0=27&id1=57&id2=118
        www.dekoracjekrystian.com.pl/index.php?pg=1
        • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:40
          ojoj smile dziekuje bardzo smile
        • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:43
          na tych stronach tez s takie wstazki, tylko mniejszy wybor. juz kupilam na
          allegro, nr 6.
          stroiki odpadaja, bo nie lubimy, tiuli tez nie.
          a same karbowane wstazeczki sa ok, takie jest moje zdanie. wiadomo kazdy ma
          swoj gust, ale i tak mi pomoglyscie smile
          • Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:45
            a ja dopiero rozmyślam co wybrać smile jutro chyba pojadę na giełdę kwiatową do
            tychów. mam zgryza bo samochód jest zielono-niebieski? jakiś taki kolor ma
            dziwny i co tu wybrać, ojjjj...
            • yskyerka Re: które szarfy na samochód? 05.05.05, 13:51
              Może tylko białe dekoracje? My mieliśmy granatowy samochód, i białe szarfy,
              kokardy i różyczki wyglądały na nim ślicznie.
              • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:55
                racja!!! to swietny pomysl smile i na pewno slicznie wygladalo smile
            • Gość: JUSTKA Re: które szarfy na samochód? IP: 62.29.138.* 05.05.05, 13:55
              ojojoj to faktycznie masz dylemat smile
              • Gość: An Re: które szarfy na samochód? IP: *.arcor-ip.net 05.05.05, 14:07
                Trudno powiedziec jaki kolor. Ja bym wziela pod uwage kolor twojego bukietu i
                bym dobrala te wstazki pod ich kolor. Nie znajac jednak bukietu ja bym wybrala
                cos z tych numerow: 7, 22, 17, 10
                Nie wiem czy sniezno bialy by pasowal.
    • Gość: majowa-panna Re: które szarfy na samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:04
      a ja w końcu wybrałam nr 24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka