ewelinab1 06.05.05, 06:15 Hej dziewczyny.Jutro cywilny, ale chyba i tak bardziej bede przezywac koscielny, ktory mamy za tydzien! Jak sie czujecie jutrzejsze Panny Mlode? Mnie przepelnia spokoj i szczescie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Juz jutro! IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 06.05.05, 09:22 Gorące gralulacje i zyczenia duzo słoneczka jutrzejszego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinab1 Re: Juz jutro! 06.05.05, 09:45 Dziekuje za zyczenia, to tylko cywilny ale i tak podniosle sie czuje.Wszystkim jutrzejszym duzo slonca i szcescia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinga Re: Juz jutro! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 09:30 serdeczne życzenia. Ja juz jestem po cywilnym, a kościelny przede mną. I ten przeżywam o wiele bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Juz jutro! 06.05.05, 09:34 Hej A ja mam uwagę praktyczną załatwcie sobie uży biały lub ecry parasol. Wbrew pozorom lepiej go mieć w bagażniku. My w ostatniej chwili o tym pomyśleliśmy i dopisała nam na szczęście pogoda, ale mogło być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś