navajo1 10.05.05, 23:28 gdzie w wawie można kupic jakieś ładne albumy na zdjęcia ślubne. Chcieliśmy znajomym dać w prezencie, więc to nie moze byc jakiś zwykły tylko faktycznie ślubny. Czy widziałyście gdzieś coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena_daria Re: albumy na zdjęcia 12.05.05, 15:06 Ja kupilam sliczne belgijskiej firmy, ale niestety - za granica. urzekly mnie prostota i tym, ze maja kilka specjalnych kartek: zeby opisac MENU, liste gosci, wrazenia. W Polsce szukalam wczesniej przez Internet, podobaly mi sie nawet te: www.pphempol.com.pl/index.php?str=of&gr=12&lang=pl (ale tylko Tradycyjne "L") albo sliczne, ale drogie: www.fotoalbumy.com powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
betriss11 Re: albumy na zdjęcia 17.05.05, 23:12 Widziałam w Galerii Mokotów. Nie pamiętam na którym piętrze ale można wybrać sobie wielkość albumu i "obicie" Odpowiedz Link Zgłoś
ellaella1 Re: albumy na zdjęcia 18.05.05, 08:55 Pamietajcie,ze albumy dobiera sie do zdjęć,jak juz sa gotowe. Mnie podobaja sie takie z obiciem papirusowo-lisciowym ( takie naturalne ) Wstrzymam sie jednak z kupnem do czasu odebrania fotek Odpowiedz Link Zgłoś
joe_joe Re: albumy na zdjęcia 18.05.05, 10:21 Fajne albumy można kupić na giełdzie fotograficznej w W-wie. W STODOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
an20 do joe-joe 18.05.05, 10:49 Gielda fotograficzna w Stodole? a w jakich dniach i godzinach jest - jezeli mozesz to napisz. Jakiego typu sa tam albumy? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: albumy na zdjęcia 18.05.05, 14:35 Bardzo ladne albumy widzialam (jakis czas temu, ale mysle, ze warto zajrzec) w ProfiLabie przy hali mirowskiej , lub (mniejszy wybor) na Marszalkowskiej niedaleko Hotelu Forum. Maja duzy wybor ladnych albumow (nie tylko slubnych, ale tez) do wklejania zdjec (i mozna kupic rozki, lub naklejki). Moim zdaniem wyglada to o wiele bardziej elegancko niz zdjecia wkladane do plastikowych koszulek, mozna cos dopisac. Dosc drogie te albumy, tak okolo 80 zlotych, ale bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś