Gość: Karolinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:36 Jak jest z księgą gości-tzn. jak i kiedy się ją wystawia do wpisów, co goście tam wpisują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiabisia Re: Księga gości??? IP: *.zacisze.zgora.pl 12.05.05, 07:32 Myślę, że to od Was zależy. U nas księga będzie pod opieką świadka, który w czasie całego wesela będzie pilnował, by nie zabrakło wpisu któregoś z gości. By nie zajmował się jednak tylko księgą, uzgodniliśmy z Dj'em, że przypomni czasem gościom o niej prosząc o wpisy. Mamy nadzieję, że znajdzie się tam różnież wpis od samego DJ'a, fotografa i osób dbających o jedzonko - czyli wszystkich, któzy tego dnia będą dbać o nas i gości Co w niej ma być? Myślę Karolinko, że goście już coś wymyślą. A jeśli zabawa będzie przednia to nie braknie im inwencji... Mogą coś narysować, życzyć, radzić...Mają pełne pole do popisu! Już nie mogę się doczekać!!!! Jeszcze 23 dni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Księga gości??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:15 Ja robie podobnie, wystawiam podczas wesela i kto będzie chciał to będzie się wpisywą. Licze na ciekawe, oryginalne wpisy i i dobra opieke świadkowej nad Księgą... Pozdrawiam Hela Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Księga gości??? 12.05.05, 14:59 Wystawcie księgę, kiedy goście już się trochę rozkręcą. U nas pojawiły się rysunki, wiersze, limeryki... Doskonała pamiątka. Odpowiedz Link Zgłoś