Dodaj do ulubionych

DO ALFA 156:-)

19.05.05, 13:45
Dzieki za wszystkie wpisy! Dam znac jak poszlo! Zdrowko...hmmm....coraz
slabiej slysze, bo choroba rzuca mi sie na uszytongue_out. Trudno i tak jestem
szczesliwa!mimo tez tego babla na palcu serdecznym, w ktorym zbiera sie ropa!
omen jakis czy co? heh! nie sraszne mi takie znaki!!!! Pozdrawiam Cie bardzo
serdecznie i zycze Ci powodzenia i wszesliek pomyslnosci!!!
Calusy!
Leni_wa
Obserwuj wątek
    • alfa156 Re: DO ALFA 156:-) 19.05.05, 14:29
      dziękuję za ciepłe słowa. zdroweij szybciutko. moze jakies domowe specyfiki
      pomoga. ze znakami sie nie wyglupiaj,zobacz za okno jak pogoda sie robi. to
      jest znak!!!powodzeni i duuuzo szczescia.
      Karolina
    • alfa156 Re: DO ALFA 156:-) 19.05.05, 14:34
      A jescze jedno. zdradx mi jaka masz suknię. Jak bedzie sz mila czas oczywiscie
      bo pewnie temp. zbliza sie do 100 buziaki
      • leni_wa Re: DO ALFA 156:-) 19.05.05, 15:03
        smile temperatura mojego ciala zbliza sie do 100stopnismile)))))))))) sukienke mam
        skromniutka bardziej (bedzie to dla wszystkich duzym zaskoczeniem, bo zazwyczaj
        lubie szokowac strojemsmile, wygkladam jak do pierwszej komuniismile)),ale na to mam
        etole z organzy przyszywanej raz przy razie , jak ptaszek. podsumowujac:
        ptaszek, ktory idzie do pierwszej komunii!smile nawet nie wiem jaki to model, ani
        nic z tych rzeczy. kupilam ja w salonie w Poznaniu, gdzie jest cudwona obsluga,
        a nazywa sie Gracja! A Ty? Gdzie bierzesz slub? kiedy i jaka masz sukienke?
        Pozdrowionka
        Lena.
        • alfa156 Re: DO ALFA 156:-) 19.05.05, 15:10
          Lena-bardzo ładne imięsmileMoja też skromna, choć sexi i elegancka. Pronovias
          Niza. Ślub w Krakowie o4 czerwca (17 dni)u OO. Franciszkanów o 13:30. Wesele w
          zamku w Korzkwi pod Krakowem, cudne miejsce, choc prace remontowe jeszcze nie
          zakonczone. Nam to nie przeszkadza. Emocji okropnie duzo.Teraz zatsnawiam sie
          nad muzyka na wejscie, i ile razy slysze te marsze to rycze. Penie cos sobie
          wymysle q potem w kosciele organista powie ze nie umiesmilesmileObraczki w
          szufladzie, ogladamy je co wieczor. U nas to raczej mila formalnosc, jestesmy
          razem od 10 lat, a od 4 mieszkamy razem. ale bedzie dzien.....Buziaczkiaha jak
          masz czas to zobacz kiecke na www.madonna.pl i powiedz ale szczerzesmile
          • leni_wa Re: DO ALFA 156:-) 19.05.05, 15:25
            Sliczna sukienka!Powaznie!!!przepiekna!!!uwielbiam kosciol Franciszkanow!to ten
            z witrazem Wyspianskiego,prawda? przez kilka lat spiewalam w Krakowie i zawsze
            chodzilam do tego kosciola na modłysmile
            muzyka mnie tez wzrusza. te wszystkie weselne marsze...oj tez rycze strasznie.
            my na wejscie mamy cos chopina, potem hertz und mund bacha. bede ryczec na
            banksmile zwlaszcza,ze w kosciele na skrzypcach gra nam facet, w ktorym kochalam
            sie w dziecinstwiesmilea jego zona zaspiewa. i nawet nie wiem co beda spiewac,bo
            oni sami to z organistka ustalajasmile
            ale jazda...ja wymiekam!smile))))))))
            zaraz godzine lece do laryngologa!nich mi uszy odgluszy!
            Calusy!
            4 czerwca trzymam kciuki!
            dam Ci znac po slubie jak bylo!!!!
            L.
            • alfa156 Re: DO ALFA 156:-) 19.05.05, 16:38
              tak to ten kościół. ciesze sie ze sukienka ok. mnie urzekla. lec do lekarza i
              niech wymysli jakis zloty srodek. zapraszam do Krakowa!!!!sluchaj trzymaj sie
              zdrowo powodzenia i oj rycze. i moze przeslesz jakies zdjatko na mailika.
              odezwij sie juz PO. Buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka