magdalena_daria 90% to chala 21.05.05, 08:40 nie chodzi mi o repertuar, ale o to, ze plik sciaga sie 5 minut, a na koncu okazuje sie, ze zawiera 10 sekund utworu. Zadalam sobie trudu przesortowania utworow. Te, ktorych nie trzeba kasowac po sciagnieciu, to: SUMPTUASTIC - Kolysanka FARBA - Chce tu zostac Country Waltz Whitney Houston - You Light Up My Life Richard Marx - Right Here Waiting Waltz from Sleeping Beauty - Tchaikovsky Them from ghost Boys - Szalona Reszta to podpucha. Szkoda czasu, wystarczy, ze ja go zmarnowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: 90% to chala 21.05.05, 11:38 mysle, ze wina nie lezy w podpuszczaniu tylko po prostu serwer neostrady nie zawsze daje sobie rade z wieksza iloscia odwiedzin. Ja z tej strony sciagnelem prawie wszystko...prawie bo Boysow nawet nie probowalem Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_daria Re: 21.05.05, 11:58 nie chodzilo mi o szybkosc, ale o to, ze wiekszosc z tych plikow jest wadliwa - po otworzeniu okazuje sie, ze albo jest "pusty", albo utwor trwa 9 sekund... Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki a szybkosc serwera ma znaczenie 21.05.05, 12:10 ma to duze znaczenie, jesli serwer jest za wolny to czasem urywaja sie pliki, a ja nawet niedawno sprobowalem i mi sie sciagaja choc "negocjowanie" pobierania troche trwa... ja pobieram przez NEO640 Odpowiedz Link Zgłoś