pati102 23.05.05, 10:02 szukam cukierni w wawie, w ktorej maja wewnetrzne stelaze (tort warstwa na warstwie) a kilo tortu nie kosztuje wiecej niz 50 zl. trafil ktos moze na cos takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonta Re: znowu tort 25.05.05, 01:10 hej, polecam cukiernię przy al. lotników - oto link www.petryka.pl/torty.htm. ja zamawiałam tam tort na swój ślub 2 tygodnie temu i byłam zachwycona (mój był o smaku tiramisu). Za 4 piętra zapłaciłam 400 zł.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: znowu tort 25.05.05, 08:13 dzieki kochana wiem, ze maja pyszne torty i chyba jednak u nich zamowie choc nie maja wewnetrznych stelazy (moja wizja "piramidki" musi jednak ustapic- laczka + labadkowy stelaz, trudno). btw tez chyba zdecyduje sie na tiramisu albo tiramisu/alaska. Odpowiedz Link Zgłoś
m_m8 Re: znowu tort 25.05.05, 08:51 a jak wyglada sprawa transportu takiego tortu? czy trzeba we wlasnym zakresie, czy tam cukiernia dowozi pod wskazany adres? Odpowiedz Link Zgłoś