pepperann Re: buty buty buty 13.06.05, 12:18 Jakie? Jakie? Jakie? Warszawa pełna sklepów obuwniczych... Jakich szukasz - może pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś
aramisek Re: buty buty buty 13.06.05, 13:21 o pardon,- juz mowie szukam butow do sukni oszywiscie, najlepiej ekri (przepraszam ze spolszczenie) potrzebuje ich bardzo bardzo bardzo! jak najszybciej pozdrawiam serdecznie ania Odpowiedz Link Zgłoś
water_lilly Re: buty buty buty 13.06.05, 13:32 na chmielnej salon elisabeth,wybór przeogromny,ceny też bywają przeogromne,nie wiem,jaki masz budżet na buty,tam były b.ładne,ale dosyć drogie.Ja szukałam w salonach ślubnych,tam wszystko jakieś takie same,kupiłam w końcu b.ładne buty ecru,dosyc ciemny odcień w Prima Modzie.Są całe za skóry,mają zakryte piętę i palce i trzymają się na takim jakby "zapiętku" - tzn.nie mają paska wokół kostki,tylko nogę "wsciska" się w but.Ale napisałam o swoich butach!Ale są b.ładne,chciałabym aby było je widać pod sukienką. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: buty buty buty 13.06.05, 14:49 Duzy wybor i niezbyt wysokie ceny u Rylko, ale ich ecru jest dosyc ciemny. Ja szukalam jasniutkiego ecru, kupilam buty firmy Sagan, w Galerii Mokotow, na dole. Bardzo ladne , ok. 200 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: buty buty buty 13.06.05, 15:31 Ja kupilam buty w Gino Rossi - kosztowaly 350 zeta ale byly super wygodne. Bylam w Elisabeth - ceny mnie powalily i nie bylam przekonana co do jakosci. Mozesz sprobowac tez w hali KDT ale trzeba sie troche nachodzic coby cos znalezc - ceny nizsze ok. 150 zeta. Bardzo dobrej jakosci buty ma Carsona, stoisko C-52 ale nie wiem czy tam akurat maja w kolorze ecru. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
racsha Re: buty buty buty 13.06.05, 15:43 Hm.... Ale na chmielnej kosztuja 380, wiec nie wiem czy tak kolosalna róznica miedzy Gino Rossi, Pozatym salon na Leszno 32 sprowadza te same buty co na chmielnej i to nieco taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lallique Re: buty buty buty 13.06.05, 15:41 A ja kupiłam swoje pantofelki w salonie Cymbeline. 250 PLN. I właściwie szyte na zamowienie, bo chcialam zeby mialy krotszy nosek, a byly szersze i mialy dluzszy pasek niz te w salonie. Bez dodatkowych oplat te zmiany. Czekalam jakies 2 tygodnie. Sa bajecznie wygodne. No i idealnie dobrane pod kolor sukienki. Bo mam ecru, ale taki bardziej jakby zielonkawy niz zoltawy odcien. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka21 Re: buty buty buty 13.06.05, 15:48 A ja przeszlam wszystkie mozliwe opisane sklepy i kilka innych tez, a i tak najwiekszy wybo byl pod palacem w KDT i jeszcze w dodatku tanio Odpowiedz Link Zgłoś
ktozajalzyzyrafe Re: buty buty buty 13.06.05, 17:52 super buty, ktore robia na zamowienie, ze skorki z dowolnym obiciem i kolorem sa w krakowie na szpitalnej - sama zamowilam ecru 2 dni temu i czekam, sa naprawde ladne i majja oogromny wybor, kosztuja mmax. 240 zl maja tez strone chyba www.galeriaslubna.pl czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
narta_80 Re: buty buty buty 13.06.05, 19:12 podobno mozna cos znalezc na bazarze rozyckiego, ale nie daje gwarancji. jesli ktos wie, niech sie podzieli, ja tam sie wkrotce wybieram, wiec w razie czego dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś