Dodaj do ulubionych

buty buty buty

13.06.05, 12:10
w wawie gdzie?
Obserwuj wątek
    • pepperann Re: buty buty buty 13.06.05, 12:18
      Jakie? Jakie? Jakie?

Warszawa pełna sklepów obuwniczych... Jakich szukasz - może pomożemy.
      • aramisek Re: buty buty buty 13.06.05, 13:21
        smile
        o pardon,- juz mowie szukam butow do sukni oszywiscie, najlepiej ekri
        (przepraszam ze spolszczenie) potrzebuje ich bardzo bardzo bardzo!

jak najszybciejsmile

pozdrawiam serdecznie

ania
        • water_lilly Re: buty buty buty 13.06.05, 13:32
          na chmielnej salon elisabeth,wybór przeogromny,ceny też bywają przeogromne,nie
          wiem,jaki masz budżet na buty,tam były b.ładne,ale dosyć drogie.Ja szukałam w
          salonach ślubnych,tam wszystko jakieś takie same,kupiłam w końcu b.ładne buty
          ecru,dosyc ciemny odcień w Prima Modzie.Są całe za skóry,mają zakryte piętę i
          palce i trzymają się na takim jakby "zapiętku" - tzn.nie mają paska wokół
          kostki,tylko nogę "wsciska" się w but.Ale napisałam o swoich butach!Ale są
          b.ładne,chciałabym aby było je widać pod sukienką.
        • pepperann Re: buty buty buty 13.06.05, 14:49
          Duzy wybor i niezbyt wysokie ceny u Rylko, ale ich ecru jest dosyc ciemny. Ja
          szukalam jasniutkiego ecru, kupilam buty firmy Sagan, w Galerii Mokotow, na
          dole. Bardzo ladne , ok. 200 zl.
          • magdalenax Re: buty buty buty 13.06.05, 15:31

Ja kupilam buty w Gino Rossi - kosztowaly 350 zeta ale byly super wygodne.
            Bylam w Elisabeth - ceny mnie powalily i nie bylam przekonana co do jakosci.
            Mozesz sprobowac tez w hali KDT ale trzeba sie troche nachodzic coby cos
            znalezc - ceny nizsze ok. 150 zeta. Bardzo dobrej jakosci buty ma Carsona,
            stoisko C-52 ale nie wiem czy tam akurat maja w kolorze ecru.

Pozdrawiam,
            Magda
            • racsha Re: buty buty buty 13.06.05, 15:43
              Hm.... Ale na chmielnej kosztuja 380, wiec nie wiem czy tak kolosalna róznica
              miedzy Gino Rossi, Pozatym salon na Leszno 32 sprowadza te same buty co na
              chmielnej i to nieco taniej.
    • lallique Re: buty buty buty 13.06.05, 15:41
      A ja kupiłam swoje pantofelki w salonie Cymbeline. 250 PLN. I właściwie szyte
      na zamowienie, bo chcialam zeby mialy krotszy nosek, a byly szersze i mialy
      dluzszy pasek niz te w salonie. Bez dodatkowych oplat te zmiany. Czekalam
      jakies 2 tygodnie. Sa bajecznie wygodne. No i idealnie dobrane pod kolor
      sukienki. Bo mam ecru, ale taki bardziej jakby zielonkawy niz zoltawy odcien.
      • kaczuszka21 Re: buty buty buty 13.06.05, 15:48
        A ja przeszlam wszystkie mozliwe opisane sklepy i kilka innych tez, a i tak
        najwiekszy wybo byl pod palacem w KDT i jeszcze w dodatku taniosmile
    • ktozajalzyzyrafe Re: buty buty buty 13.06.05, 17:52
      super buty, ktore robia na zamowienie, ze skorki z dowolnym obiciem i kolorem sa
      w krakowie na szpitalnej - sama zamowilam ecru 2 dni temu i czekam, sa naprawde
      ladne i majja oogromny wybor, kosztuja mmax. 240 zl
      maja tez strone chyba www.galeriaslubna.pl czy jakos tak
    • magdam12 Re: buty buty buty 13.06.05, 18:16
      kupiłam w Promessie na Jana Pawła.
    • narta_80 Re: buty buty buty 13.06.05, 19:12
      podobno mozna cos znalezc na bazarze rozyckiego, ale nie daje gwarancji. jesli
      ktos wie, niech sie podzieli, ja tam sie wkrotce wybieram, wiec w razie czego
      dam znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka