Gość: lola IP: 213.199.241.* 19.05.06, 20:25 hej, jakie teraz panuja stawki? idę w niedzielę i już sama nie wiem..., czy pieniądze, czy jakis inny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: komunia IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 20.05.06, 14:22 wiesz zależy kim jestes dla dziecka czy chrzestną czy nie!! Hmm cięzko tak powiedziec jakie panuja stawki!! Dasz jej tylke ile będziesz chciała i mogła!! Raczej jak ci mam doradzic nie kupuj jakis pierduł lepiej dac pieniadze bo może zdazyc sie tak a często tak sie zdaża że nie trafisz w gust dziecka (i rodziców)!! Ja miałam komunie chrzesnicy w pierwsza niedziele maja i dałam jej 500 zł!! Nie wiem czy to duzo czy mało?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: komunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:47 Prawde mówi poprzedniczka - daje się tyle na ile kogo stać, ale wiem, bo prawie co roku chodze na komunie i miałam tamtego roku w domu, że ; jak idziesz sama bez towarzysza to nie wypadadać mniej jak 100 zł - jak idziesz z kimś i jeszcze np z dzieckiem to nie mniej niż 200 zł - a jak jesteś chrzestną to 500 zł wypada dać - no i do tego możesz kupić ładną bombonierke komunijną. Mniej możesz dać jak naprawde jesteś w ciężkiej sytuacji finansowej. To co podałam to tak zwane przyjete śrenio - minimalne stawki, bo jak ktoś ma dobrą prace to często dają i wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: komunia IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 20.05.06, 20:46 Kidy zaczniecie dawać od razu samochód a może helikopter z pilotem.Ludzie opamiętajcie się ,co maja zrobic ci co nie mają pieniędzy dac nerke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: komunia IP: 82.177.97.* 21.05.06, 08:36 A co gościu ty idziesz z gołą ręką Odpowiedz Link Zgłoś