dronx1 17.06.05, 18:09 Planuję ślub cywilny w Warszawie, ale nie wiem, który USC wybrać. Chciałabym, żeby był w miarę ładny (wewnątrz) i żeby urzędnicy byli mili. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś, niekoniecznie w stylu "późny gierek"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagniieeszkaa Re: USC - który wybrać 18.06.05, 18:01 hej! Duzo osób wybiera ten na Starówce. Ładna sala jest na Tarchominie i na Targówku. Podobno nawet na Kłopotowskiego w środku odremontowali i jest ładnie. Nie jestem tegopewna, bo nie widziałam. Na Bemowie śluby odbywają sie na czwartym pietrze i podobno też jest ładnie. Najlepiej bedzie jak osobiście pojeździcie, pooglądacie i coś wybierzecie. Urzednik to jak ksiądź wszystko zależy od dnia- ale zwykle się starają. Jest jeszcze jedna alternatywa - Pałac na wodzie w Łazienkach, ale to duuuużo kosztuje i trzeba rezerwować na długo przed i chyba w soboty jest to niemozliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: USC - który wybrać 21.06.05, 13:40 A ja polecam Pałac w Jabłonnie! Bardzo ładna sala, a do tego pałacyk i ogród - idealne na zdjęcia plenerowe. Za ślub w pałacu dopłaca się dodatkowo 500 zł, ale uważam że naprawdę warto. Na miejscu jest też restauracja - zaraz po ślubie z najbliższą rodziną poszliśmy sobie tam na poślubny obiad. Tylko oczywiście jak wszędzie rezerwować trzeba sobie wszystko z odpowiednim wyprzedzeniem - min. 4-5 miesięcy. Pałac Ślubów na Starówce to już niestety taśma, szczególnie w soboty - 4 śluby jednocześnie to według mnie lekka przesada. Byłam tam na kilku ślubach i na swoim własnym chciałam uniknąc przepychania sie wśród gości innych par. Odpowiedz Link Zgłoś