Dodaj do ulubionych

USC - który wybrać

17.06.05, 18:09
Planuję ślub cywilny w Warszawie, ale nie wiem, który USC wybrać. Chciałabym,
żeby był w miarę ładny (wewnątrz) i żeby urzędnicy byli mili. Czy ktoś mógłby
mi polecić jakiś, niekoniecznie w stylu "późny gierek"?
Obserwuj wątek
    • aagniieeszkaa Re: USC - który wybrać 18.06.05, 18:01
      hej!
      Duzo osób wybiera ten na Starówce. Ładna sala jest na Tarchominie i na Targówku.
      Podobno nawet na Kłopotowskiego w środku odremontowali i jest ładnie. Nie jestem
      tegopewna, bo nie widziałam. Na Bemowie śluby odbywają sie na czwartym pietrze i
      podobno też jest ładnie. Najlepiej bedzie jak osobiście pojeździcie, pooglądacie
      i coś wybierzecie.
      Urzednik to jak ksiądź wszystko zależy od dnia- ale zwykle się starają.
      Jest jeszcze jedna alternatywa - Pałac na wodzie w Łazienkach, ale to duuuużo
      kosztuje i trzeba rezerwować na długo przed i chyba w soboty jest to niemozliwe.
      Pozdrawiam
    • a-n-i-k-a Re: USC - który wybrać 21.06.05, 13:40
      A ja polecam Pałac w Jabłonnie! Bardzo ładna sala, a do tego pałacyk i ogród -
      idealne na zdjęcia plenerowe. Za ślub w pałacu dopłaca się dodatkowo 500 zł,
      ale uważam że naprawdę warto. Na miejscu jest też restauracja - zaraz po ślubie
      z najbliższą rodziną poszliśmy sobie tam na poślubny obiad.
      Tylko oczywiście jak wszędzie rezerwować trzeba sobie wszystko z odpowiednim
      wyprzedzeniem - min. 4-5 miesięcy.

Pałac Ślubów na Starówce to już niestety taśma, szczególnie w soboty - 4 śluby
      jednocześnie to według mnie lekka przesada. Byłam tam na kilku ślubach i na
      swoim własnym chciałam uniknąc przepychania sie wśród gości innych par.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka