leeloo26 29.06.05, 23:05 Poszukuje nieustannie zdjęć wiązanek z samej gipsowki. Może któraś z Was dysponuje? Będę bardzo zobowiązana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elld Re: wiązanka z gipsówki 30.06.05, 09:00 na polskich stronach nic takiego pewnie nie ma, znajdź łacińską nazwę gipsówki i może tak uda Ci się coś znaleźć na zagranicznych (moża angielska nazwa jest zbliżona do łacińskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.belle Re: wiązanka z gipsówki 30.06.05, 09:29 to jest nazwa łacińska - gipsówka (Gypsophila paniculata). może ułatwi poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: wiązanka z gipsówki 30.06.05, 09:46 Znalazłam coś takiego, ale z 1 różą ... www.blomstervaerkstedet.dk/images/brudeslor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
an20 Re: wiązanka z gipsówki 30.06.05, 15:38 Nie wiem czy o to dokladnie chodzi ale cos znalazlam w necie: www.senkaflorist.com/bouquet/pages/Gypsophila_Round.html Kiedys widzialam taki bukiet w gazecie slubnej i ktos na forum polecal jakas dziewczyne, ktora robi zdjecia i na jej stronie inter. byly zdjecia ze slubu, gdzie panna mloda byla ubrana do cywilnego we wrzosowy kolor sukni, bardzo oryginalna i nietypowa fryzure i miala bukiet z samej gipsowki, a ceremonia slubna odbywala si ena lonie natury wsrod drzew. Niestety nie pamietam o co toczyl sie dany watek zeby mozna bylo to znalezc w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
an20 bukiet 04.07.05, 10:52 W pierwszym rzedzie srodkowy bukiet netmode.vietnamnet.vn/thongtin/2004/09/261651/ Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: bukiet 04.07.05, 11:37 leeloo26,wysłałam kilka fotek na Twojego maila Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo26 Re: wiązanka z gipsówki 04.07.05, 15:51 Bardzo dziekuje za wszystkie zdjecia! A juz sie balam, ze nic nie znajde. Jestem Wam bardzo wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś