reja33 12.07.05, 15:42 Proszę o opinię na temat pzryjęć weselnych w Villi Foksal, może ktoś zna ten lokal? Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amalita Re: wesele w Villii Foksal 12.07.05, 16:05 Polecam goraco. Moja firma robi tam czesto imprezy dla nas pracownikow i bardzo mi sie tam podobalo. Fajne wnetrze, super ogrod, pyszne zarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zz_pepe Re: wesele w Villii Foksal 12.07.05, 16:46 Bede tam na wesleu ale dopiero w sierpniu. Sama bylam zainteresowana tym miejscem, ale nie bylo terminow na ten rok. Maja piekny ogrod i wiekszosc imprez letnich odbywa sie wlasnie w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: wesele w Villii Foksal 12.07.05, 21:10 mialam tam studniowke 6 lat temu i z tego co pamietam sala do tanczenia jest MALUTKA ale moze wy dostaniecie inną - moze przez 6 lat sie tam zmnieniło ale ogolnie miło wspominam wille foksal choc ogrodu na oczy nei widzialam moze dlatego ze to byl styczen Odpowiedz Link Zgłoś
reja33 Re: wesele w Villii Foksal 13.07.05, 15:19 dziękuję za opinie. Mnie też się podoba, chociaż nie byłam tam na imprezie tylko widziałam przygotowane stoły przed przyjęciem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amalita Re: wesele w Villii Foksal 13.07.05, 16:09 Ja sia tam bawilam na imprezie liczacej ponad 100 osob. Tam sa dwie sale. Na parkiet nalezy przeznaczyc te wieksza. Stoliki moga stac w mniejszej lub w ogrodzie. Ogrod jest super. Sa tez wielkie schody na ktorych ustawiaja grille... bomba Odpowiedz Link Zgłoś