pucholek 16.07.05, 19:00 chcę ściągnąć walc weselny, najlepiej wiedeński, szukam w necie ale nie mogę znależć, błagam pomocy- musze nauczyć się dobrze tańczyć!!! A jeśli macie to podeślijcie link albo adres cokolwiek!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperann Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 16.07.05, 19:16 Ale co bys chciala? Jakas muzyke? Moge cos Ci podeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
pucholek Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 16.07.05, 19:20 najlepiej walc wiedeński bardzo mi się podoba ale nie mogę nigdzie go znależć, a jeśli nie to jakąś muze typową na pierwszy taniec Odpowiedz Link Zgłoś
jkmkatarzyna Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 16.07.05, 19:30 www.bb.neostrada.pl/ wejdz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
pucholek Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 16.07.05, 19:47 jestes kochana bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_111 Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 17.07.05, 16:24 podaj maila to Ci coś podeślę Odpowiedz Link Zgłoś
pucholek Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 17.07.05, 18:08 podeślij na adres gazetkowy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_111 Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 18.07.05, 00:57 wysyłam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrek Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 17.07.05, 19:15 witam ponownie- walc wiedenski to rodzaj muzyki, nie konkretna melodia. Moze np. znasz piosenke Czerwonych Gitar... hmm...nie znam tytulu ale leci jakos tak: jest w oczach twych kolor nieba z moich stron. w kazdym razie jesli chcesz pocwiczyc taniec to niekoniecznie przy "ostatecznym" utworze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: --WALC WESELNY...---POMOCY!!! --- PILNE!!!!- 20.07.05, 18:13 dokladnie, kup jakakolwiek plyte z muzyka Straussa i bedziesz miec mase walcow. ja osobiscie stawiam na Czajkowskiego i bede miec Walc Kwiatow. Wg mnie przesliczny. Fale Dunaju juz mi bokiem wyszly, bo wszyscy to maja. Odpowiedz Link Zgłoś
pucholek WYBRAŁAM WALCA!!! 21.07.05, 09:59 Wybrałam Walc Barbary z Nocy i Dni, nie jest zbyt szybki, a muzyka jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: WYBRAŁAM WALCA!!! 21.07.05, 11:12 Ale to walc o nieszczesliwej milosci i niezbyt udanym zyciu. Walc z "Ziemi Obiecanej" tez jest piekny, ale zlowieszczy... Odpowiedz Link Zgłoś