Dodaj do ulubionych

RESTAURACJA FIGARO 2005

18.07.05, 17:30
Witam, czy ktoś z Was był W TYM ROKU na wesleku w restauracji Figaro? Wiem,
że wątki o tej restauracji już były ale większość opiera sie o info z 2004
roku a wiadomo że wszystko się zmienia - lokal też... Z góry dzięki z
informacje.
Obserwuj wątek
    • isia75 Re: RESTAURACJA FIGARO 2005 18.07.05, 22:46
      Tez bralam pod uwage Figaro, ale po pierwszym kontakcie z włascicielka i po
      przeczytanych opiniach na forum zrezygnowalam. Kobieta ze brzydko sie wyraze
      totalnie nas zlala, z wielka laska udzielajac nam odpowiedzi na pytania, wrecz
      narzucajac swoja koncepcje organizacji przyjecia: np. chcielismy aby stoliki
      bylu np. 6-8 osobowe, a nie jeden wspolny, na co pani zdecydowanym tonem
      powiedziala ze nie, bo potem goscie zlaczaja sobie te stoliki i wowczas
      restauracja bardzo brzydko wyglada, z DJ (czyli wg nazewnictwa wlascicielki:
      prezenterem muzycznym) nie mozna ustalic muzyki, poniewaz on gra tylko i
      wylacznie dobra, ambitna muzyke i sam dopasowywuje sie do gosci, miejsca na
      tance bardzo, bardzo malo, lazienka bez dozownika na mydlo (brrrrrrr) i myszy
      biegające po werandzie (to pewnie zasluga sasiedztwa pobliskiego parku
      skaryszewskiego) - wszystko to sprawilo, ze rozmyslilismy sie juz na wstepie.
      Jest wiele fajnych restauracji, ze na pewno znajdziesz cos odpowiedniego.
      • an20 Re: RESTAURACJA FIGARO 2005 19.07.05, 10:39
        ja mialam tam wesele- obiad na pk 40 osob. tancow typowych nie bylo tylko
        puscilismy muzyczke zeby bylo milej i rzeczywiscie troche sie pokrecilismy, ale
        tancow w planie nei bylo.Jedzenie bylo dobre,tort tez. Nie mam na co narzekac.
        Mysle ze ten lokal na wieksza ilosc osob, to wogole sie nie nadaje, poniewaz
        mieli by malo miejsca do tanczenia, a poza tym nie byloby gdzie postwic
        stolikow. Tez po przeczytaniu ronych informacji z forum zdenerwowalam sie, ale u
        mnie bylo w porzadku bo to nie bylo typowe wesele - tylko taki obiad weselny.
        Natomiast przeczyalam taka informacje ze wlasnie ten DJ ktory jest w restauracji
        jest tylko chyba do 20 a potem zasiada do grania jaks kiepska kobistka. A DJ
        sobie wychodzi do domkusmile nie wiem, czy to prawda ale u mnie go nie bylo.
        mOge Ci tylko poradzic ze jak masz wieksza ilosc gosci i chcesz wesele z tancami
        to odradzam Ci to miejsce, ono nadaje sie tylko na takie przyjecie-obiad na
        nieduza ilosc gosci.
        • bubunia1 Re: RESTAURACJA FIGARO 2005 19.07.05, 20:11
          Masz rację - dzisiaj tam byłam- nie wiem gdzie ta pani chciała pomieścić 60
          osób i mieć jeszcze miejsce do tańczenia. Lokal sam w sobie mi sie podobał ale
          na właśnie obiadek. Minusem całości jest ta pani właścicielka. Jej anemiczny
          głos nie wskazuje na "łatwość" w negocjowaniu. rezygnuję. Pozdrawiam
    • zz_pepe Re: RESTAURACJA FIGARO 2005 19.07.05, 10:27
      Witam,
      tez rozwazalam ta restauracje, ale nie spodobala mi sie. Przede wszystkim
      pomieszczenia sa bardzo male i oddzielne, nie wiem, gdzie daloby rade w ogole
      potanczyc, a do tego kort tenisowy tuz obok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka