iwonaw 25.07.05, 22:50 Witam czy ktoś może mi doradzić jakiś fajny i nie drogi patent z dekoracją sali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: dekoracja sali HELP 26.07.05, 09:12 Na stół stroiki z kwiatów. Nie za dużo, żeby było miejsce na talerze. Przy stołach okrągłych wystarczy jedna wiązaneczka. Reszty dopełnia ładna zastawa. Tak naprawdę jakiekolwiek bogatsze strojenia wyglądają dobrze jedynie na zdjęciach a są straszlwie niepraktyczne. Krzesła bardzo ładnie wyglądają z narzutkami. Zwłaszcza jeśli lokal dysponuje tylko platykowymi siedziskami. Jeśli chodzi o ścianę za młodymi, to nie wiem jakie lubisz rzeczy. My mieliśmy za plecami ślicznie ułożone tkaniny uszyte przez moją mamę i jej znajome. W kolorze ecru, jedna warstwa gładka, lejąca, druga półprzezroczysta, na to naszyte malutkie róże z materiału. Jak będziesz chciała to mogę wysłać Ci zdjęcia na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zu_a Re: dekoracja sali HELP 26.07.05, 10:09 trudna sprawa, szczgolnie ze wzgledu na to, ze roznie mozna zinterprtowac 'nie drogi', dla jednych to 200zl dla innych tysiac moze podaj wiecej szczegolow, np. przedzial cenowy, co to za sala itp. wazne jest, zeby sie dopasowac stylem dekoracji do sali mi najbardziej podobaja sie siweze kwiaty i wykorzystanie roznych materialow pzdr Zu ---------------------- Zaproszenia na Slub, Chrzest, Komunie i inne okazje drukarenkazu.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: dekoracja sali HELP 26.07.05, 19:16 Oczywiście wiem, że taka przyjemność kosztuje ale nie chcę miec winogron z balonów bo tak raczej wszyscy robią (( Odpowiedz Link Zgłoś