kasia7601 26.07.05, 11:57 Ciekawa jestem jak to jest z innymi przyszlymi Mlodymi ? Ja chudne sama z siebie, bez zadnej diety, raz w tygodniu chodze na step ale to dla postrzymania kondycji bo lubie ruch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikkasik Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 12:02 A kiedy masz wesele? ja jeszcze nie odczuwam ubytku ciałka...ale do wesela mam jeszcze sporo czasu czy to ze stresu chudniesz? ja też chodze na stepa 2 razy w tygodniu bo lubię ale żadnych ubytków nie zauważyłam...póki co pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 12:37 ja schudłam wąłsnie tak jak mówisz-bez diety.nie planowałam się odchudzic a i tak schudłam i tzeba było 2 razy suknie przerabiac...na szczęscie gorset był sznurowany i mozna było scisnąc az mi zebra było widac... nie wiem czy to stres...po prostu nie miałam czasu jeśc... Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 12:38 A ja 2 kg przytyłam!! Z nerwów dojadam czipsiki i czekoladki ale mam ciut luzu w sukni wiec bedzie ok!! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 12:44 A gdzie tam sama z siebie.Dieta i sport. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7601 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 13:12 zostalo mi miesiac do slubu ale to raczej nie nerwy czy stres tylko brak czasu na jedzenie i brak apetytu w kazdym razie bardzo przyjemnie sie zlozylo... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 13:16 mam nadzieję, że nic nie schudnę. Profilaktycznie juz teraz lodow z sosem czekoladowym sobie nie żaluję. I jagod z bita śmietaną) Odpowiedz Link Zgłoś
carrie_78 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 13:18 ja tez gubie wage... podjadajac przy tym czekoladki od czasu do czasu... Nie wiem jak to sie dzieje, ale to nawet mile Ciekawe, czy zostanie mi tak po slubie... Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 13:21 Ja schudłam 12 kg (kwiecień + maj), na specjalnej diecie... Teraz bez problemu utrzymuję wagę, ale tez sie dzwię, to z nerwów to ja raczej jem. Ale waga sie trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo26 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 13:24 WOW! Graty! piękny wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 13:27 Dzięki ) Też jestem z siebie dumna!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 15:22 ja własnie zaczynam diete oczyszczajaca-cytrynowa na poczatek, jak sie uda to powtorze za rok, ale tak bardziej dla lepszego samopoczucia i lepszej przemiany materii oraz wygladzenia skory tam gdzie powinna byc gładka Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiak79 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 15:58 Wow 12 kg ladnie Hmmmm..... JA TEZ TAK CHCE!!!!!!!!!!!!!!! Greta czy mozesz mi wyslac opis tej diety i jakis wskazowki - jak przetrwac napad glodu. Praosze przesli na gazetkowy mail. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 16:07 Dieta Cambridge - proste i skuteczne. Wrzuć w wyszukiwarkę w necie i Ci wszystko wyskoczy. Wiem, ze są różne opinie na ten temat - bardzo skrajne, ale u mnie się sparwdziła i ja ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: chudniecie same z siebie ? 26.07.05, 18:16 Hmmm, ja miałam stresik, z tego nie miałam apetytu, obowiązki przed ślubem i weselem, tyle ruchu i...przytyłam 2 kg Za to na weselu i po także nie jedząc z nerwów schudłam. Odpowiedz Link Zgłoś