Dodaj do ulubionych

Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!!

04.08.05, 10:53
Dziewczyny musze zorganizowac wieczor , pomozcie jak to ma wygladac czy
zamwiac striptizera jesli tak to dajcie namiary na jakiegos fajnego w
krakowie!!
Obserwuj wątek
    • lulu20 Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 11:21
      NIe wiem, ja nie chcialam striptozeta, przyjechalby mi jakis wycackany blondyn
      z wstringach i wydepilowanym tylkiem, blee...
      Ale wiem ze niektore kobietki tylko czekaja na ten wlasnie moment. Musisz
      dyskretnie dowiedziec sie o zdanie zainteresowanej.
      Inne pomysly to:
      -wyjscie na jakas farme pieknosci
      -grill z atrakcjami
      -u mnie np. byl tez konkurs projektancki na stworzenie najpiekniejszej sukni
      slubnej z papieru toaletowego w zespolach (kupa smiechu, a jedna suknia taka,
      ze Jean Paul Gaultier by sie nie powstydzil)
      -konkurs wiedzy o przyszlym mezu (on odpowiada wczesniej na iles pytan i potem
      narzeczona musi odpowiedziec tak samo, jak nie to pije)
    • pepperann Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 12:08
      Niedawno bylam tez na wieczorku, gdzie byl konkurs wiedzy o przyszlym mezu,
      zamowiona masazystka i wrozka. Takie typowo babskie spotkanie z babskimi
      przyjemnosciami i bylo bardzo fajnie. Niestety nie znam fajnego strpitizera w
      Krakowie.
      • frezjakwiat Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 12:41
        dzieki dziewczyny ja poprostu nie mam pojecia o wieczorach ale mysle ze to
        fajne pomysly , lepsze niz ten goly frajer
        • pepperann Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 14:16
          Z tą wróżką było tak, że zamówiona była na 3 godziny. Stawiała pannie młodej
          całego tarota (w innym pokoju, nie publicznie), to trwało jakieś 40 minut. A
          potem każda dziewczyna mogła zadać wróżce jedno pytanie, było nas ze 20 i
          wszystkie zdążyłyśmy. Wróżka kosztowała jakieś 300 zł (w Warszawie).

Pana młodego nagrałyśmy wcześniej na kasetę wideo (super, że się nie wygadał
          przed narzeczoną). Odpowiadał na pytania typu: ulubiony
          kolor/potrawa/książka/imię dla córki i syna, potem o historię ich związku, kiedy
          się poznali, keidy siępierwszy raz pocałowali, na co ją poderwał itp.

Na wieczorku panna młoda musiała odpowiedzieć i po każdym pytaniu puszczałyśmy
          jej odpowiedzi jej faceta (było to bardzo zabawne).
          • annajustyna Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 15:04
            Tylko Pepperann Kosciol katolicki uznaje wrozbiarstwo typu tarot za grzech
            smiertelny, wiec jak taka panna mloda (jesli planuje slub koscielny) przystapi
            potem do spowiedzi? (Pytanie na powaznie, nie podpuszczam. Tarot jest bardzo
            niebezpieczny. Interesowalam sie kiedys parapsychologia i spirytyzmem i co
            nieco sie naczytalam)...
            • pepperann Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 15:21
              No popatrz, nie wiedziałam i nikt słówkiem się nie zająknął, a prawie wszystkie
              dziewczyny poleciały sobie wróżyć. Te co nie chciały - nie podawały religijnych
              powodów, tylko "e, jeszcze coś złego mi wyjdzie i się przejmę".

Panna młoda jest ewangeliczką. Ślub już wzięła.
              • annajustyna Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 15:27
                To nie bylo, bron Boze, w celu potepieniasmile)). Po prostu wiele osob nie zdaje
                sobie sprawy, ze sa to nie bezpieczne zabawy. mam nadzieje w kazdym razie, ze
                wrozby wyszly pomyslne i sie jeszcze do tego sprawdzilysmile)). Serdecznie
                pozdrawiam!!!
                • pepperann Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 15:36
                  Moja wróżba wyszła świetnie, spytałam o rozwój kariery i wyciągnęłam jakieś same
                  super karty, słońce czy coś takiego. Absolutnie nie wierzę w żadne wróżby, a
                  sama miałam podejście do tego, że to dobra zabawa.

Ciekawa jestem za to, co mi koleżanki wymyślą na mój wieczorek, któy odbędzie
                  się 20. sierpnia
                  • annajustyna Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 15:50
                    A moja karta tarota (chodzi za mna - ale zaznaczam, mam na mysli tarot
                    zabawkowy, dolaczany do magazynow dla pansmile) jest odwrocona smierc, ktora
                    oznacza zmiany... Zycze wszystkoego najlepszego. Pozdrawiam!smile
                • junioreczek1 Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 05.08.05, 13:01
                  Moja znajoma była tydzien przed slubem u wrozki i wywrózono jej szybki rozpad
                  małzenstwa z jej strony. smiały się wszystkie baby,teraz jest dwa lata po
                  ślubie i już jej sie maż znudził :0, zbieg okolicznosci? Dla mnie świetnym
                  pomysłem jest wypad
            • a_weasley Kościół i wieczór panieński 04.08.05, 16:04
              annajustyna napisała:

> Tylko Pepperann Kosciol katolicki uznaje wrozbiarstwo typu tarot za grzech

Nie tylko katolicki zresztą, bo to wynika wprost z Biblii. Tyle, że, o ile
              wiem, striptizerów (ani striptizerek) również żaden Kościół nie popiera.
              • annajustyna Re: Kościół i wieczór panieński 05.08.05, 09:57
                Ale to juz chyba jest dla kazdego oczywistesmile)).
    • ika20031 Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 15:02
      a ja gdybym miala miec panienski w lecie to na pewno zdecydowalabym sie na
      grila albo ognisko. same kobietki... zajadalybysmy sie niezdrowym i tuczacym
      jedzonkiem, pilybysmy jakies dobre trunki i mysle ze byloby po prostu wesolo.
      jakos nie przepadam za roznymi wymyslnymi sposobami spedzenia milo czasu smile
      • frezjakwiat Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 19:11
        No tak wsumie to wrozka zla , striptizer tez (nigdy nie wiadomo co Pannie
        Mlodej do glowy szczeli)smile)) a slyszalam rozne opowiescismile juz sie kilka slubow
        nie odbylo a nie chcialabym miec na sumieniu kolezanki , wiec bedzie kolacja i
        pare drinow i jakies ,,glupawe prezenty'' ma to zapamietac wiec musi byc milo i
        wesolosmile))
    • yonkaa Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 04.08.05, 19:59

• salsa11 Re: Ratunku!!WIECZOR PANIENSKI!! 05.08.05, 11:20
        a my na wieczorku chyba najpierw dobrze zjemy i popijemy, a później balety do
        białego rana, na marginesie, nie wyobrażam sobie nie mieć wieczorku
        panieńskiego!
    • zzzytkaaa taki pomysł.... 05.08.05, 13:17
      planuje taki panieński dla koleżanki:
      zamówić lub pojechać na kilkugodzinny taniec brzucha - taki szybki kurs.
      no i potem można taki taniec Panu Młodemu zaserwować na weselu - wszystkie
      kobitki z panieńskiego albo same młoda podczas nocy poślubnej!!!
      no i piś jeść i szaleć do rana!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka