inez_22 15.08.05, 22:36 Witam! Czy ktos sie orientuje ile kosztuje metr wstęgi, ktora ozdabia sie samochod do slubu? Pozdrawiam PS Chodzi mi o jakas podwojna wstazke, bo taka chce miec przyjaciolka na aucie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowa-panna Re: Wstęga na samochód 16.08.05, 08:58 Nie wiem czy i gdzie sprzedają na metry, ale my mieliśmy szarfy kupione tanio na allegro (55 zł za całość) - 2 długie szarfy biegły przez samochód + 4 duże kokardy na klamki + 1 kokarda na przód samochodu. ale były tylko do wyboru karbowane - w kazdym razie ładnie wyszły. ale nie umiem już znaleźć tej aukcji, nie wiem czy jescze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: Wstęga na samochód 16.08.05, 09:00 no znalazłam, to było coś takiego aukcja.onet.pl/show_item.php?item=57822763 chyba płaciliśmy faktycznie 38 zł + 9 za przesyłkę, ale w natłoku weselnych wydatków mi się pomyliło, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
magda.misztal Re: Wstęga na samochód 16.08.05, 10:43 inez - udaj się do pierwszego lepszego sklepu z art. do szycia ja za 7 m taśmy białej zapłaciłam 13 zł, do tego jeszcze dokupię jeszcze taśmę dwustronnie klejącą i wszystko będzie ok. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
inez_22 Re: Wstęga na samochód 16.08.05, 16:48 Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi I chyba skusze sie na ta szarfe z allegro Majowa Panno- jakim samochodem jechaliscie(badz macie jechac) do slubu? Bo moi mlodzi jakims duzym peugeotem i martwie sie zeby szarfy starczylo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś