Dodaj do ulubionych

BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘKSZE?

25.08.05, 14:26
MAM PROBLEM. ZAMÓWIŁAM BUTY PRZEZ INTERNET I OKAZAŁO SIE ZE SĄ 0,5 NUMERU
ZADUŻE. CZUJE SIĘ W NICH DOBRZE SĄ STABILNE ALE BOJE SIE ZE MOGĄ SIĘ JESZCZE
ROZCIĄGNĄĆ. CZY KUPIĆ NOWE BUTY? JAK TO BYŁO U WAS MŁODE PANNY? PUCHŁY STOPY
PO CAŁYM DNIU I NOCY? MOŻE POWINNAM ZOSTAWIĆ TAKIE CIUT WIĘKSZE. NIE WIEM CO
ROBIĆ. CENA BYŁA KUSZĄCA I SĄ TEZ BARDZO ŁADNE.
Obserwuj wątek
    • monjan Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 14:55
      nogi puchna i to barzdo
      zawsze mozesz wlozyc wkladki-ja mialam zelowe scholla, nic nie widac
      przynosza ulge stopom, a jak ci nogi spuchna ew. wyjac
      • justus007 Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 14:57
        w takim razie poszukam takich wkładek. nie jestem tylko pewna czy nie będzie
        ich widac bo buty mają zakryte tylko palce i pietę. (klasyczne buciki z paskiem
        na kostce)
        • monjan Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 15:25
          spytaj w aptece o party feet, koszt ok 23zl
          wkladki sa przezroczyste zelowe i wklada ise je pod podbicie, wiec nie bedzie
          widac na pewno
          pozdrawiam!
        • peeska Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 26.08.05, 16:17
          Dziewczyny, nie panikujcie! Przeciez to tyle samo tuptania w butkach co na
          weselu siostry, kolezanki, na calonocnej imprezie czy Sylwestrze. Takich imprez
          przebyłam mnóstwo i jeśli są wygodne butki (ja staram się mieć takie zawsze)to
          nie ma żadnego problemu. Da się przeżyć. Poza tym stres i tak nie pozwala na
          odczuwanie jakiegokolwiek bólu - podobno wink
          P.
      • chipsi Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 26.08.05, 22:38
        No właśnie smile Ja wyciągałam te wkładki zaraz jak wróciłam od fotografa czyli
        jeszcze zanim zaczełam się dobrze bawić. Lepiej mieć większe buty i ewentualnie
        dać wkładki lub wypchać czubki a potem wyjąć.
    • leeloo26 Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 15:27
      Sa tez takie wklejki "poduszeczki" za piete- rewelacja polecam.
      • justus007 Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 15:37
        jak mam rozumieć wkleji-poduszeczki ? smile co to takiego?
        • leeloo26 Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 16:01
          To takie "nalepki" na "za piete" buta. Sa mala poduszeczka, ktora nie pozwala
          twardemu brzegowi wbijac sie w Achillesa i go pokaleczyc, a przy okazji niweluje
          "zaduzosc" buta. Kosztuje pare zlotych. Scholla ok. 10.
          • justus007 Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 16:03
            dzięki dzięki smile)))
    • monikaa13 Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 16:45
      niech są noga spuchnie i będą ok
    • dzemowka Re: BUTY LEPIEJ SUPER DOPASOWANE CZY TROSZKĘ WIĘK 25.08.05, 17:08
      jak bylam na weselu u znajomych to mialam nowe buciki smile chyba pierwszy raz w
      zyciu kupilam takie wygodne. cienka wysoka szpilka i nogi zaczely dopiero bolec
      o 7 rano jak wracalam do domu :0. Zwiekszyly sie o jakies 0.5 cm lub wiecej.
      nigdy nie mialam takich kulfonkow. ale takie wkladeczki to dobrze robia smile bo
      noga nie boli od dolu, nie piecze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka