gosik_26 27.08.05, 10:58 Dziewczyny, jeszcze 7 godzin i będę mężatką)) Przed chwilą wróciłam od fryzjera, za pół godziny jadę na makijaż, a potem już tylko słodkie oczekiwanie Jej, chyba stres mnie dopada... gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kona77 Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 11:02 Gratulacje GosikJa mimo, że to jeszcze 9 m-cy do naszego ślubu też nie mogę się doczekaćWszystkiego najmilszego na nowej drodze życia Moja Droga Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_26 Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 11:03 bardo dziękuję)) już nie mogę sie doczekać "godziny zero" mam nadzieję, że pogoda sie utrzyma i wszyscy będą sie świetnie bawić))) Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 11:08 oj, napewno sie utrzyma, ja jeszcze roczek musze poczekac . Mam nadzieje ze slub bedzie taki jak sobie wymarzylas. Trzymam kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: dzis mój ślub :) 28.08.05, 20:35 Krewetka ja też roczek A dokładnie do 12 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
kona77 Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 11:10 Nie martw się, jestem przekonana, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku:- ) O nic się nie martw, dzisiaj Ty jesteś najpiękniejsza i jesteś (tak, jak zawsze marzyłyśmy w dzieciństwie) Księżniczką. Nie możliwości, żeby coś się nie udało To Twój dzień, pamiętaj o tym Odpowiedz Link Zgłoś
m_wait Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 11:28 Nie chcę by zabrzmiało banalnie,piszę poważnie:pomodlę się za Was.To naprawdę cudowny dzień. Będziesz dziś bardzo silną ,piekną i pewną siebie kobietą -zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
forumgazeta Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 14:20 Ja trzymam kciuki. Pogoda przesliczna...o takiej marze na swoim wlasnym weselu. Zycze powodzenia i wszystkiego naj naj. ja musze poczekac jeszcze 10 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_z Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 14:23 Życzę Wam cudownego wesela i spełnienia marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia8 Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 16:03 A ja czekam tylko tydzień - i tez nie mogę się doczekać!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: dzis mój ślub :) 27.08.05, 21:33 ty forumowa maniaczko założę się że jest super WSZYSTKIEGO NAJ Odpowiedz Link Zgłoś